- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
ne polni ama veke ne brojam ne se zamaram. Znam deka ke potpise, mora da potpise nema drug izborколку време чекаш кај џелатот? два месеци има?
ne polni ama veke ne brojam ne se zamaram. Znam deka ke potpise, mora da potpise nema drug izborколку време чекаш кај џелатот? два месеци има?
Кога ќе напишам на Гугл Илијана, одма ми прави autocomplete - Јотова... Страшноne polni ama veke ne brojam ne se zamaram. Znam deka ke potpise, mora da potpise nema drug izbor
Koga bese na intervju? Po intervjuto edna godina ke go imas ovoj status pa maksimum uste pola godina status finalen pregled pa ako e se vo red use nekoj mesec za da ti potpisat drzavjanstvo. A ako ne use plus edna godina dopolnitelna.Прегледај го приврзокот 180789 Znae li nekoj sto znaci ova i dali brzo ke mi izleze drzavjanstvoto.
Ќе чекаш 1 година сега, седи и уживајПрегледај го приврзокот 180789 Znae li nekoj sto znaci ova i dali brzo ke mi izleze drzavjanstvoto.
јас брат со овој статус следниот месец влегувам во 7-ми месец.,Прегледај го приврзокот 180789 Znae li nekoj sto znaci ova i dali brzo ke mi izleze drzavjanstvoto.
Mozes li da mi kazes so sto dokument za poteklo imas?јас брат со овој статус следниот месец влегувам во 7-ми месец.,
Сега ти преостанува да чекаш,јас веке чекам 2 месеца и сум 18хх/2014. Некои лица од форумов казаа дека се чекало од 1 до 3 месеци,па ќе видиме. Инаку со какви документи си?Smenet mi e statusot
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
Sto e sledno?kolku vreme se ceka?
66**/2016
Cestito samo nemame nikakva korist od informaciava ako ne ni kazis so kakvi dokumenti si?Smenet mi e statusot
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија
66**/2016
CestitkiSmenet mi e statusot
66**/2016