Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Интервјуто ми беше во Битола, склоп на ситуации таму се закажав, се јавив во конзулат, ми рекоа дека ова со пинот било повалидно....[DOUBLEPOST=1511363616][/DOUBLEPOST]
Интервјуто ми беше во Битола, склоп на ситуации таму се закажав, се јавив во конзулат, ми рекоа дека ова со пинот било повалидно....

Смачено ми е сега што сака нека е ич повеќе не мислам ова мајтап ми изгледа

Член од
18 мај 2017
Мислења
74
Поени од реакции
134
drugar moj brojce okolu 17 000 od 2013 uste e na proverka od vicepresident.skapa cekajki

Член од
10 ноември 2017
Мислења
23
Поени од реакции
4
Jas sum na finalna so poteklo od tetka imam izvadeno i potvrda od klubot vo Strumica planiram slednata nedela da ja odnesam. Ke pomogne li toa nesto ili dzabe e?

Член од
21 јуни 2016
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.068
Jas sum na finalna so poteklo od tetka imam izvadeno i potvrda od klubot vo Strumica planiram slednata nedela da ja odnesam. Ke pomogne li toa nesto ili dzabe e?
Steta nema ,odnesi,no isto treba I so izvodi da se povrzis so predokot od potvrdata,i sve treba da ti e prevedeno I legalizirano.

Член од
6 јули 2017
Мислења
2.273
Поени од реакции
1.487
Ако сватив добро, подобро еден со сомнителни докази одколку еден бугарин помалку.... е сега шо е фрката???

вистинска или лажна надеж за оние без стари документи???

Мислам дека е популизам доколку сакаа да даваат на таквиот принцип, досега ќе решеа се до 2016-та[DOUBLEPOST=1511383368][/DOUBLEPOST]За 2016.
Група 1, до број 7ХХХ
Група 2, до број 12ХХХ

Последно уредено:
Член од
24 ноември 2015
Мислења
106
Поени од реакции
80
ZDRAVO .KEVE MOLAM EDNO PRASANJE ? SAKAM DA DOSTAVAM DOPOLNITELNI DOKUMENTI VO PONEDELNIK DALI IMA GUZVA I DALI ZE ZAKAZUVA DA VLEZAM ZA PODAVANJE DOPOLNITELNI .PRED PRAVOSUDIJE .JAS EDAS BEV PRED EDNA GODINA SE ZAKAZUVASE I MNOGU VREME CEKASE SE DODEKA NE POMINAA TIJA STO BEA ZAKAZANI .SEGA NEZANAM KAKOE DALI MOZE NEKOJ E BIL SEGA DAMI ODGOVORI .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom