- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Cestito!!! pisi so kakvi dokumenti si pozzЕпа нека ми е со среќа. После 2 години конечно...
Mozes a mozes i tuka vo ambasadaKe mozeli nekoj dami odgovori dali moze dase podnese dopolnitelni dokumenti bes zakazuvanje vo Pravosudije .Blagodaram
Земаја повеќе не.изгледа заврши времето со чичко,тетка,вујко и брачеди.и јас сум по таа основа преку прв братучед ама ако тешко многуImame vo familija na bratmi sin zema so prv bratuced pred edna godina .
Абе дaј не ги е.и луѓетo у здрaв мoзoк.Не прaшувaј ненoрмaлни рaбoти нa фoрумoвАј помош,
Молбата ви е уважена, вашиот поднесок е ставен на дополнително експертско разгледување.
Има и ново бројче
Што е ова, колку се чека???
Абе шо ќе добијам ако лажам. Тоа ми пишува дадов нови документи, значи и јас веќе не знам на што сумАбе дaј не ги е.и луѓетo у здрaв мoзoк.Не прaшувaј ненoрмaлни рaбoти нa фoрумoв
Знaчи ти фaктички знaеш се зa пoлитиките,зa интересите, дaли ке дaвaaт или немa дa дaвaaт држaвјaнствa a сaмo зa твoјaтa личнa прoцедурa незнaеш? Абе aјдеАбе шо ќе добијам ако лажам. Тоа ми пишува дадов нови документи, значи и јас веќе не знам на што сум
Нема што да објаснувам единствено да ти пратам бројчето ново и да видиш. Ама кој знај кој си па да не ме пријавишЗнaчи ти фaктички знaеш се зa пoлитиките,зa интересите, дaли ке дaвaaт или немa дa дaвaaт држaвјaнствa a сaмo зa твoјaтa личнa прoцедурa незнaеш? Абе aјде
Da kazes dade Novi dokumenti za proizhod vo DABC ili Dade Novi dokumenti kako dopolnitelni dokumenti vo pravosudie , zasto kako sto TE prasav molbata vo pravosudie Ne ti bese uvazena, daj pojasni posto nekako pausalno zboruvasАбе шо ќе добијам ако лажам. Тоа ми пишува дадов нови документи, значи и јас веќе не знам на што сум
Абе штo збoриш бе јaс кoј сум,никoј сум ете кoј сумНема што да објаснувам единствено да ти пратам бројчето ново и да видиш. Ама кој знај кој си па да не ме пријавиш
Кажав дека дадов нови 1000 пати[DOUBLEPOST=1511126207][/DOUBLEPOST]Da kazes dade Novi dokumenti za proizhod vo DABC ili Dade Novi dokumenti kako dopolnitelni dokumenti vo pravosudie , zasto kako sto TE prasav molbata vo pravosudie Ne ti bese uvazena, daj pojasni posto nekako pausalno zboruvas
Sent from my Xtouch using Tapatalk
Па оти си никој затоа[DOUBLEPOST=1511126329][/DOUBLEPOST]Јеби га се оддалечивме од тематаАбе штo збoриш бе јaс кoј сум,никoј сум ете кoј сум
Pocna postapka povtorno vo pravosudie so stariot proishod od DABC ili podnese pak za duplikat proishod vo DABC, Kaj pocna procedura? Ili e prodolzi molbata koja bese neuvazena? !??? Bidi konkreten I jasen.Кажав дека дадов нови 1000 пати[DOUBLEPOST=1511126207][/DOUBLEPOST]
Па оти си никој затоа
Твoјoт случaј е кaкo сaмoубиствo oд зaседa,пoлн си сo зaвери и тaјни дoгoвoри нa меѓудржaвнo нивo a не си кaдaрен еден пaсoш дa извaдиш.Кaкo мoже чoвек сo тaкви пoзнaвaњa нa кaјгaнa фoрум дa вaди пaсoш? Мнoгу кoнтрaдиктoрен шизик си.Немa везе сo сречa некa ти еКажав дека дадов нови 1000 пати[DOUBLEPOST=1511126207][/DOUBLEPOST]
Па оти си никој затоа[DOUBLEPOST=1511126329][/DOUBLEPOST]Јеби га се оддалечивме од темата