Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 октомври 2017
Мислења
42
Поени од реакции
13
Zdravo momci se izvinuvam edno prasanje bev na intervju 15 09 2016 sea veke 1 mesec sum na finalna prasanjeto mi bese so dokumenti od prv bratucet imali nekakvi sansi da go zemam pasosot i kolku toa bi traelo zs gledam deka preku bratucedi mn strogo pozz koj kje bide nareden status zs nekoi imat zemeno drzavjanstvo preku bratucedi a nekoi nemat

Член од
28 февруари 2015
Мислења
346
Поени од реакции
460
Zdravo momci se izvinuvam edno prasanje bev na intervju 15 09 2016 sea veke 1 mesec sum na finalna prasanjeto mi bese so dokumenti od prv bratucet imali nekakvi sansi da go zemam pasosot i kolku toa bi traelo zs gledam deka preku bratucedi mn strogo pozz koj kje bide nareden status zs nekoi imat zemeno drzavjanstvo preku bratucedi a nekoi nemat
Odnesi i potvrda od zdruzenie tvoe koleno koe roden do 1918 godina

Член од
8 мај 2014
Мислења
19
Поени од реакции
4
Како да ја најдеме книгата во која беа напишани сите бугарски војници од Македонија? Ја имаше на старата тема сега не можам да ја пронајдам? Некој од вас вадил ли е у скоро време од Велико Трново и што треба да се знае? И колку чини? Ви благодарам однапред! Поздрав

D

Drexel

Гостин
До толку ли си па да неможеш да читаш инструкции на страна што да правиш, еве ќе кликнеш тоа дугме ќе го пополниш формуларот и ќе забележиш време кога сакаш да си го подигнеш указот, исто така прикачуваш и скен од пасош во пдф форма откога одбереш внесуваш емаил, На емаилот ти стига линк за потврда и ќе го кликнеш за да го потврдиш резервирањето, и плус ќе си ја испринташ потврдата и носиш со себе во МП да им покажеш на стражари да те пуштат внатре.

Член од
29 октомври 2017
Мислења
135
Поени од реакции
125
До толку ли си па да неможеш да читаш инструкции на страна што да правиш, еве ќе кликнеш тоа дугме ќе го пополниш формуларот и ќе забележиш време кога сакаш да си го подигнеш указот, исто така прикачуваш и скен од пасош во пдф форма откога одбереш внесуваш емаил, На емаилот ти стига линк за потврда и ќе го кликнеш за да го потврдиш резервирањето, и плус ќе си ја испринташ потврдата и носиш со себе во МП да им покажеш на стражари да те пуштат внатре.
Od vakvi patime.dobro be,ti izleze pasosot i neznaes da go zemis?ostavi go i apliciraj za drzavjanstvo vo Burkina Faso.TRAGEDIJA

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Ke vidime so ke bidit :) inace jas se povikav preku dedomi toj e roden 1913 vo ohridsko selo so 100% bugarsko naselenie vo to vreme imalo i skolo na bugarski jazik spored statistikine od dvene knigi.
ист случај.поз.сречно[DOUBLEPOST=1510701310][/DOUBLEPOST]
Јеби га, тврда глава
само да помогнам-предлог-а да се плеснете вие двајца за да дојдете на место:D:P:)[DOUBLEPOST=1510701916][/DOUBLEPOST]
jas rusam rekord 2 godini i 3 meseci 36.../2014
те знам ако си ти уште истиот со сликава,и ти си старешина ко мене,,,види ако не отидеш и непрашаш во софија ке чекаш ууте 20години.поз.среќно

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom