- Член од
- 26 мај 2017
- Мислења
- 280
- Поени од реакции
- 225
Инфо од дабч?
Сигурно?Potpisani ukazi , posle proverka od viceprezidentot na 8 luge sto gi poznavam i toa samo so kopija od pasos na cicko i vujko pozz[DOUBLEPOST=1509021732][/DOUBLEPOST]Potpisani ukazi , posle proverka od viceprezidentot na 8 luge sto gi poznavam i toa samo so kopija od pasos na cicko i vujko pozz
da da [DOUBLEPOST=1509022060][/DOUBLEPOST]8???/2015Сигурно?
Нема грешка потпишани укази, која година се?Potpisani ukazi , posle proverka od viceprezidentot na 8 luge sto gi poznavam i toa samo so kopija od pasos na cicko i vujko pozz[DOUBLEPOST=1509021732][/DOUBLEPOST]Potpisani ukazi , posle proverka od viceprezidentot na 8 luge sto gi poznavam i toa samo so kopija od pasos na cicko i vujko pozz
Jas sum 78/** so prv bratuced i sum na proverka od vicet znaci ne odat po red ako ima vistina vo ova st go kazuvasda da [DOUBLEPOST=1509022060][/DOUBLEPOST]8???/2015
Koja godina si i od koga si na proverka? Fala mnogu...Jas sum 78/** so prv bratuced i sum na proverka od vicet znaci ne odat po red ako ima vistina vo ova st go kazuvas
Како е можно од задолжителна во совет за граѓанство? Нели треба прво финална? Првите бројки од бројчето?Zdravo decki, ja citam grupava i neznam so da mislam, namesto info uste pogolema zbunetost. Pa si mislev da prasam pa mozebi nekoj ke mi odgovori konkretno. Vaka:
Aplicirav sam bez posrednik. Po dva meseca mi izleze poishodot. So proishodot aplicirav vo MP i mi zakazaa intervju posle 9 meseci. Go napraviv intervjuto 28 Noemvri 2016 i cekav do minatata nedela koga se smeni od zadolzitelno vo "pred sovet za graganstvo". Me interesira vremenski sto treba da ocekuvam. Gledam luge pisuvaat deka vo dabc se ceka 10 msc sto ne e tocno, pa godina i pol do intervju sto isto ne e. Veruvam deka lugeto se na forumov koi cekaat isto kako jas. Dali postoi nekoj koj ja zavrsil celata procedura do kraj pa da sovetuva?
Blagodaram
Da da, moja greska, pisuva po prepiskata vi pretstoi da bide izvrsen finalen pregled. Jas sum greska. Inaku brojcet e 86*\2016Како е можно од задолжителна во совет за граѓанство? Нели треба прво финална? Првите бројки од бројчето?
Со какви документи си тс на кој основ ти е издаден произходот?Da da, moja greska, pisuva po prepiskata vi pretstoi da bide izvrsen finalen pregled. Jas sum greska. Inaku brojcet e 86*\2016
Sent from my D6503 using Tapatalk
Pra baba mi bila rodena vo toa vreme na bugarska teritorija, pa priloziv nejzina bugarka rabotna kniskaСо какви документи си тс на кој основ ти е издаден произходот?