- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.485
- Поени од реакции
- 84.934
Абе готово, отиде државата. Како не гледате?Доста бе, цело време едно исто мелеш. Јајцата лубеници ми ги направи.
Абе готово, отиде државата. Како не гледате?Доста бе, цело време едно исто мелеш. Јајцата лубеници ми ги направи.
Sto bi se reklo da mu crkne kozata na komsijata ... ili pak po novo da crkne komsijata za jas da mu ja zemam i molzam kozata !Не се работи воопшто за партиите. Се работи за менталитетот на овој народ. Се почнува со поединецот. Ние на ниво на единка немаме ниту морал ниту дисциплина. Ние сме дивјаци со генетски наследена свест за сиромаштија и преживување по секоја цена. Во едни такви услови, со таков менталитет, феноменот на груевизмот најде сосем плодно тло за развој.
Let me guess, cekas na foteljicka ama onaka si svesen deka ke ostanes so prsteto u dupe?Доста бе, цело време едно исто мелеш. Јајцата лубеници ми ги направи.
Е не е исто во вашите ставиле кечап и мајонез.Ние гутавме суви сендвичи.не е исто бе. они земаа сендвичи за што одеа на митинг, вие земавте сендвичи за да одите на контрапротести, а појма немавте за што всушност протестирате.
Otidena e denta koga pola vlada ja razubavija ljocki so zaednicki IQ pomal od toj na prosecno simpanzo. A i semkata da ne go zaboravam, vrhunski kadar na pravoto mesto.Абе готово, отиде државата. Како не гледате?
исто е тоаМислиш ЃАУРИ.Каури се знае кој се.
Ако е исто зошто не го употребуваат ЃАУР наместо Каур?Значи Шќиптар и Ши.пт.ар е исто а?исто е тоа
Само добра канцелариска столица ме спашава, не ми се угодни фотељите за програмирање.Let me guess, cekas na foteljicka ama onaka si svesen deka ke ostanes so prsteto u dupe?
![]()
Темелковски има 1500 гласа предност, 49,87% има, ептен малце гласови му фалеле за победа у прв круг. Скоро 1800 неважечки има.Во К.Вода патороидите водат, ќе има втор круг, барем да имаа посаглам кандидат од оној психото.
Тоа се загрижените патриоти кои 11 години ги немаше никаде дур Николче го дупеше албанската хомосексуална мафија...Е ваљда ова е најново стигнато по мејл, правете гужви со спинови за шкиптар, ѓаур, каур.
Ама тие беа со фините Албанци, овие се лоши.Тоа се загрижените патриоти кои 11 години ги немаше никаде дур Николче го дупеше албанската хомосексуална мафија...