Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Не,не, Агда ќе оди во МОРО - РП. Да држи рамнотежа.
Не,не, Агда ќе оди во МОРО - РП. Да држи рамнотежа.
Џорџ, каде беше синоќа да прогласиш победник? Да не програмираше нешто? Или ја пишуваше магистерската теза под наслов, Употребата на наводниците во македонскиот јазик?„Помирисе“. Ха ха.. „Помири се“ треба, два збора.
Каде сум рекол дека не е премиер? И дека не „победе“ СДСМ убедливо во општиниве? Научете разговор да водите. Ако сакате, да баталиме сите и форумов нека се затвори. Ти што беше по професија? Лингвист да не си?
Ау, печена е за таму.Не,не, Агда ќе оди во МОРО - РП. Да држи рамнотежа.
Затоа ДУИ со нив коаљицираа? Победник со победник? Да не не е така? Знаеш дека не е. Не велам дека е нелегално, туку дека се замешани други игри и играчи...Не. Поголем број од гласовите беа за Заев да е премиер.
И гласовите на ДУИ се дел од гласовите на народот кој рече Заев да е премиер.Затоа ДУИ со нив коаљицираа? Победник со победник? Да не не е така? Знаеш дека не е. Не велам дека е нелегално, туку дека се замешани други игри и играчи...
Што рекле филозофите за наводниците? Или нема такво нешто. Кажи ми жити се, кога се запиша на филозофија, што планираше да имаш за професија? Филозоф? Па тоа е погрдно име за некој кој само „меле“ зборови, а ништо не работи. Човек без стручност.Џорџ, каде беше синоќа да прогласиш победник? Да не програмираше нешто? Или ја пишуваше магистерската теза под наслов, Употребата на наводниците во македонскиот јазик?
Не ми беше тоа муабетот, иако не е така, туку се гласови на партијата, а не од народот.И гласовите на ДУИ се дел од гласовите на народот кој рече Заев да е премиер.
За KAS правиш муабет?Затоа ДУИ со нив коаљицираа? Победник со победник? Да не не е така? Знаеш дека не е. Не велам дека е нелегално, туку дека се замешани други игри и играчи...
А што е проблемот? Што е нејасно кај мене? Кој победил, победил.. јас никому не му оспорив победа. Зошто толку злоба и празно зборување.Ова Ѓорѓиво е некоја посебна сорта вмровец. Дури и самиот Грујо, па и полтрони срозани од секаков морален интегритет како Пандов ја прифаќаат политичката реалност дека ДПМНЕ се поразени и ги загубија изборите. Само за Ѓорѓи нема мука.
Значи гласовите од ДУИ се гласови од партијата а не од народот, додека гласовите за Груевски се оригинал гласови од народот.Не ми беше тоа муабетот, иако не е така, туку се гласови на партијата, а не од народот.
Ќе повторам, тука се други игри во прашање.
Немој вака да не ти дојде па да ти рече да и се извиниш инаку ќе ти се смееле сите.Јоци не може да постигне со бришење коментари
Нејзината прогноза да ја цитирам "како новинар со дваесет годишно искуство, поканет на многу национални телевизии да прогнозира" беше Центар за Сдсм, Карпош тесно, Ѓорче тесно, Кисела Вода, Бутел, Гази Баба, Аеродром и Град Скопје за Дпмне.
Каква ретарда![]()
Абе слушај и СДСМ не се надеваа на ваква победа. Не ни се молеа. Кратово им беше отпишано место. Во Кисела Вода имаат токен кандидат(токмак по нашки?). Никој не предвидуваше победа од овие размери.Јоци не може да постигне со бришење коментари
Нејзината прогноза да ја цитирам "како новинар со дваесет годишно искуство, поканет на многу национални телевизии да прогнозира" беше Центар за Сдсм, Карпош тесно, Ѓорче тесно, Кисела Вода, Бутел, Гази Баба, Аеродром и Град Скопје за Дпмне.
Каква ретарда![]()
Абе викам ја апокалипса, готови сме, штом господинот Груевски го нема на власт.[DOUBLEPOST=1508156806][/DOUBLEPOST]Kako i da e vo naredniot period sleduva eksponenten rast na administracija drzavni paraziti i ramkovni. Vlagame garant u ginisova kniga na rekordi.
Јохан сам си ја закова шајката во сопствениот ковчег.[DOUBLEPOST=1508156934][/DOUBLEPOST]Абе слушај и СДСМ не се надеваа на ваква победа. Не ни се молеа. Кратово им беше отпишано место. Во Кисела Вода имаат токен кандидат(токмак по нашки?). Никој не предвидуваше победа од овие размери.
Еве ја ќе се жртвувам.Дајте бе некој нека ја клецне Јоци, претера женава.