Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 3.432
Ако се држи до гасификацијата ќе мора да ги раскопаи сега пијаницата ќе го раскопа асфалтот и ќе ги стесни булеварите![]()
После 2 круг веројатно, ако не ќе мора на сила.Про-Вмро сум,но страмота е ова.....Груевски мора оставка да поднесе .... Многу лоши резултати .... Мора поагресивни луѓе со став во Вмро .... Грујо оставка ...
Па не би рекол дека баш сите гласаа за личности многу гласаа за партијата, во советничката листа ВМРО имаше ставено срање љуѓе што никој не ги сака, таму гледам дека има разлика, додека за градоначалник води градоначалникот.Не може да зборувате за локални политичари кои не ги знаете.На овие избори се гласа за човек а не за партија.
Ништо не се тие, сега хит се прогнозите на @Toma .
И те како ќе имаш за што да пишуваш, ич да не се секираш, половина од тоа што се нудеше не се изводливи проекти.Јас само на тоа мислам, да поминат тие четири години за да ја имам таа чест со тебе да продискутирам.
Ви се чудам шо дрога земате дај кажете да земиме и ние така интересно фа ни биди.МОРЕ 4 месеци сакаш да земаш 500 евра плата шо очекуваше ти за 4 месеци еве да видиме ебаве дрвата
Можеше да договори со бугарите на сите да ни дадат пасоши без да имаме потреба да докажуваме нешто.Кажи ги твоите очекувања за 4 месеци шо требаше да се смени па после јас ќе ти кажам