Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Рефренот почнува со I've had enough of your sugar lips.. и на крај иде I've had enough of this day ay ay ay.. Had enough мислам дека се вика песната, ама 10 мин ја барам и неможам да ја најдам, мислиш не постои на нетов...

Денес случајно слушнав една македонска песна на едно радио но не го знам нејзиниот наслов и изведувач и запомнав само краток дел од текстот се надевам некој ќе може да ми помогне. Дел од текстот: ''Немил сон овој ден немил трик твојот лик''

Шпанска/Латино песна, беше хит лани или преклани. Не ми текнува на лирикс али спотот беше со дебел дечко и дебела женска кои шетаат низ град навечер и се наоѓаат на крај. Рефренот го пееја неколку типки во црно облечени и играа пред жична ограда ако не се лажам.

Здраво дечки,
прееска слушнав една нова македонска песна па се отепав од барање и никако не ја најдов... Најверојатно бидејќи нема закачено текст од песната.
Песната ја пее женско на Македонски а дел од референот на Англиски. Во песната се спомнува "Dancing true Lives или Lies" а нешто на македонски "да летаме пак, животни стази е нашиот знак"[DOUBLEPOST=1508692307][/DOUBLEPOST]
Здраво дечки,
прееска слушнав една нова македонска песна па се отепав од барање и никако не ја најдов... Најверојатно бидејќи нема закачено текст од песната.
Песната ја пее женско на Македонски а дел од референот на Англиски. Во песната се спомнува "Dancing thru Lives или Lies" а нешто на македонски "да летаме пак, животни стази е нашиот знак"
Ја најдов ...
https://www.youtube.com/watch?v=3ypaXQFEXqY

Последно уредено:
Наслов и изведувач на песната ако знае некој, македонска песна на Канал 77 ја даваат, рефренот е: Тело до тело едно сме, оган на усни пее, ајде силно гушни ме, вака до сто се живее.

Наслов и изведувач на песната ако знае некој, македонска песна на Канал 77 ја даваат, рефренот е: Тело до тело едно сме, оган на усни пее, ајде силно гушни ме, вака до сто се живее.
Сигурен си дека е вака текстот? Оваа да не е песната?

Дали некој се уште ја има песната од Kuckat - Kush o boss in Gostivar? Каналот им е избришан, на нет не можам да ја најдам.

На радио ја слушнав песнава, македонска и девојка ја пее.
Нешто како ... Одведи ме ти ... покажи ми љубов ... слатки немири ...
Не можам нешто повеќе да се досетам ... :)

До пред малку на Собранискиот канал имаше еден настап на Кирил Џајковски и на крајот успеав само да видам мтв 1999. Каде може да го најдам тој настап?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom