Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci dostavi osven potvrda I dokaz deka zivees vo Bugarija, toa sto zivees tamu ti svrsi rabota,cestito se nadevam I vicepresidentot ke potpisi
nemam ostaveno licnata karta za prestoj tuku mi kazaa deka ima
podatoci vo direkcija migracija za toa i mvr. Ne znam sto zavrsilo rabota zosto toa so prestoj e veke drug osnov ne e po poteklo.
Jas kandidirav po poteklo so uverenieto od bkks. Mene lazar mi rece deka 100% ke dobijam. Osven toa zboruvam i jazik i taka :D Mislam deka site tie detali se premnogu vazni na intervjuto

Imase uste edna clenka blisku do mene i taa isto kako mene za kratko otide na finalna ama ne i go pamtam nick name kako e potpisana. Moze ke pise ako vidi
Честитки!!![DOUBLEPOST=1507144085][/DOUBLEPOST]Па изгледа започнаа да менуваат секој ден, а не сите во Петок како што мислев.
Мило ми е што мрдна од мртва точа, и што ќе се оттарасиме од канди

C9962C22-7148-46E7-B0C8-8605CB20EC74.jpeg
Честитки!!![DOUBLEPOST=1507144085][/DOUBLEPOST]Па изгледа започнаа да менуваат секој ден, а не сите во Петок како што мислев.
Мило ми е што мрдна од мртва точа, и што ќе се оттарасиме од канди

A sega doznav na moja poznanicka so intervju vo juli 2016 vo sofija so uverenie od arhivata od veliko tenovo plus bkks e stavena ovie denovi na dopolnitelna i ima rok do januari 2018 da odnese dokument... ne znae koj den e stavena zosto ne proveruva cesto

Јас сум со број 2хх/2014 , интервју Јануари 2014, сеуште статусот е финален експертен преглед, инаку со документи од брат, ако има некоја промена деновиве ќе ве известам

Денес јас го контактирав Петар, го прашав која е процедурата за да се аплицира за потврда и каде треба тоа да го направам,типот незнам на која нога беше станат, но фалеше уште упм да ме истреа.. лепо фино и дирекно ми кажа дека не сум член за здружението и дека не сум учествувала во никакви активности така да немало да ми издаде отврда.:confused:
Е сега вие пробајте си ја среќата..

Денес јас го контактирав Петар, го прашав која е процедурата за да се аплицира за потврда и каде треба тоа да го направам,типот незнам на која нога беше станат, но фалеше уште упм да ме истреа.. лепо фино и дирекно ми кажа дека не сум член за здружението и дека не сум учествувала во никакви активности така да немало да ми издаде отврда.:confused:
Е сега вие пробајте си ја среќата..
Ama sto otide kaj nego... prvo toj e nikoj i nisto i vo makedonija i vo bugsrija zaedno so taa kamenjarkata marinela od bitola. vtoro e prost i izguben slucaj. Odi kaj mladenov kulturen i ljubezen e. Na telefon ne go prasuvaj zosto nema nisto da ti odgovori

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom