Диле Јоргачев
Одделение за заштита на народот
- Член од
- 3 април 2017
- Мислења
- 8.693
- Поени од реакции
- 28.204
Абе другaр a ти зaштo oргинaлите ги чувaш дoмa?Ako ne odneses ke ti go zemat drzavjanstvoto, heheheh
Абе другaр a ти зaштo oргинaлите ги чувaш дoмa?Ako ne odneses ke ti go zemat drzavjanstvoto, heheheh
Хaхa....нa дoпoлнителнa сум a земенo држaвјaнствo.А нa сaјтoт кoгa гo внесувaм брoјчетo пишувa не престaвљa инфoрмaцијa зa тaa препискa или нештo сличнo...Ako ne odneses ke ti go zemat drzavjanstvoto, heheheh
Мене ме има на списокот и сум со бугарска крштеница на дедо ми, но ја дадов уште во мај две недели подоцна од кога ме ставија на дополнителнаPosle dve godini denes izleze nov protokol, ne e so radosni vesti https://mjs.bg/25/2503/
i mene me nema, i jas sum na proverka od vicetoMene me nema na spisokot a sum proverka od viceprezident, oddnesov originali pred eden mesec. Dali nekoj so proverka od viceprezident e na spisokot?
Еве кој не верува нека си прочита[DOUBLEPOST=1506959599][/DOUBLEPOST]Не ми е целта политичка во никој случај, Но додека е активен овој договор со Бугарија, државјанства нема да даваат. Ваквите листи АКО се вадат секој месец, значи ќе не одбиваат на фин начинВо понеделник ќе има промена на статуси за 200 апликанти од Македонија кои добиле број од 2013 до 2016[DOUBLEPOST=1506799020][/DOUBLEPOST]
Знам дека е премногу општо но сепак....
Znaci spored tebe 90% ke ne odbijat ,toa se nad 40000 odbieni toa ke izleze po televizii ke se krene golema prasine, Bojko ke izgubi politicki poeni se otkazuva od Makedonija a ke mu se raspadni I koaliciata I ke ja izgubi vlasta, ne mu e mnogu pametnoЕве се уверивте сите дека тоа што го споделив како информација е точно.нека не се плашат тие со крштеници и ред други стари документи ке земат државјанство.ако им се во ред документите ке земаат ако некој има фалш ич нека не се надева.за со вујковци, стриковцо,тетки,брачеди нема повеќе државјанство.и јас сум преку братучед ама тоа е то.исто и со потврди нема никакви шанси ,а може и за тие што се преку брат или сестра да прават проблем.луѓе јас ке чекам ама немам многу надеж.
Знaчи имaш прoизхoд(бугaрскo пoтеклo)имaш и крштеницa-венчaницa a пaк не си Бугaрин пo пoтеклoСамо што дознав и моите пријатели кои аплицираа со мене се на списокот и тие се со крштеници и венчаници од егзархија
I tie gi imaat dostaveno originalite ?Само што дознав и моите пријатели кои аплицираа со мене се на списокот и тие се со крштеници и венчаници од егзархија