Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
Која година и каде е прогласена Илирида?Нема.Илирида веќе постои.Само уште Заев да доврши со пет шест закони и завршена работа.
Која година и каде е прогласена Илирида?Нема.Илирида веќе постои.Само уште Заев да доврши со пет шест закони и завршена работа.
http://vesti.mk/read/news/3166548/1120523/halili-ja-proglasi-t-n-republika-iliridaКоја година и каде е прогласена Илирида?
Што да кажат Германците за тебе и куповите други ретардирани што ја уништувате Германија?Za tebe i ostanatite retardirani edno ubavo video, kako islamski begalci go unistija liban:
Тебе ич не те есапам, не се секирај. Ти си за у парк да идеш со голуби да општиш. Тие ти се нивото.Ти изгледа дека само твоите постови си ги читаш џабе дискусии од стотина страни
2014 среде Скопје се прогласи илирида
Тебе ни гулаби не би ти дал.Што да кажат Германците за тебе и куповите други ретардирани што ја уништувате Германија?
Тебе ич не те есапам, не се секирај. Ти си за у парк да идеш со голуби да општиш. Тие ти се нивото.
Па шо го замарате тогаш народот со некакви прикаски за федерализации кантонизации кога е сето тоа и јуре и факто.Oтцепенa е веќе.Спoред тoa штo гo бaрaaт и дoбивaaт тoa ти е држaвa вo држaвa.Си бил у Тетoвo зa денoт нa знaметo нa Албaнијa и зa денoт нa незaвиснoстa нa Мaкедoнијa?Тoa и де фaктo и де јуре ти е oтцепенa теритoријa
Dojdi na kafe kaj mene vo Kičevo....ke ja vidiš na delo...so simboli, znaminja, ednojazičnost vo drzavni institucii, triumfalizam po ulici i institucii....Која година и каде е прогласена Илирида?
Сите знаеа.Сега Заев писмено ќе потврди.Ќути куртуливме од бомбардирање.2014 среде Скопје се прогласи илирида
Знаеше груевски за ова?
И што напраи дпне против тоа бе џоле, што крв даваш за нив?Dojdi na kafe kaj mene vo Kičevo....ke ja vidiš na delo...so simboli, znaminja, ednojazičnost vo drzavni institucii, triumfalizam po ulici i institucii....
Јaс никoгaш не сум гoвoрел зa кaнтoнизaцијa и федерaлизaцијa,ниту сум зaмaрaл некoгo зa тaквo нештд мене +1 зa aпсење нa сите криминaлци вo држaвaвa.Кoгa велaм сите мислaм нa сите.Ме рaзбирaш нели?Па шо го замарате тогаш народот со некакви прикаски за федерализации кантонизации кога е сето тоа и јуре и факто.
Дај да се концентрираме на гонење криминалци и подигање стандард
Додека бркаме криминалци и градење стандард Илирида ќе стигне до Гевгелија.Тури к..т на се да видиме до каде може да спасиме територија.На Грујо поблиску му е Австралија него Идризово.Па шо го замарате тогаш народот со некакви прикаски за федерализации кантонизации кога е сето тоа и јуре и факто.
Дај да се концентрираме на гонење криминалци и подигање стандард
I zosto si kjutite?Dojdi na kafe kaj mene vo Kičevo....ke ja vidiš na delo...so simboli, znaminja, ednojazičnost vo drzavni institucii, triumfalizam po ulici i institucii....
Aвстралијанци се културен народ и демократска земја.На Грујо поблиску му е Австралија него Идризово.
со заслуга на груевски. Може и во отчетот да си стави како дозволувајќи расцепување на државата и создавање на друга држава на нејзина територија спречил бомбардирање од страна на Америка и НАТО.Ќути куртуливме од бомбардирање.