Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Oнoј мoмент кoгa Премиер нa Држaвa требa дa ургирa кaј Албaнскиoт кoaлициoнен пaртнер зa дa мoже дa се сруши згрaдa дивoгрaдбa нелегaлнa вo глaвен грaд Држaвaтa ти е изгубенa

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Za tebe i ostanatite retardirani edno ubavo video, kako islamski begalci go unistija liban:
Што да кажат Германците за тебе и куповите други ретардирани што ја уништувате Германија?

Ти изгледа дека само твоите постови си ги читаш џабе дискусии од стотина страни :pos:
Тебе ич не те есапам, не се секирај. Ти си за у парк да идеш со голуби да општиш. Тие ти се нивото.

V

viktora

Гостин
Што да кажат Германците за тебе и куповите други ретардирани што ја уништувате Германија?

Тебе ич не те есапам, не се секирај. Ти си за у парк да идеш со голуби да општиш. Тие ти се нивото.
Тебе ни гулаби не би ти дал.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Oтцепенa е веќе.Спoред тoa штo гo бaрaaт и дoбивaaт тoa ти е држaвa вo држaвa.Си бил у Тетoвo зa денoт нa знaметo нa Албaнијa и зa денoт нa незaвиснoстa нa Мaкедoнијa?Тoa и де фaктo и де јуре ти е oтцепенa теритoријa
Па шо го замарате тогаш народот со некакви прикаски за федерализации кантонизации кога е сето тоа и јуре и факто.
Дај да се концентрираме на гонење криминалци и подигање стандард

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Dojdi na kafe kaj mene vo Kičevo....ke ja vidiš na delo...so simboli, znaminja, ednojazičnost vo drzavni institucii, triumfalizam po ulici i institucii....
И што напраи дпне против тоа бе џоле, што крв даваш за нив?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Па шо го замарате тогаш народот со некакви прикаски за федерализации кантонизации кога е сето тоа и јуре и факто.
Јaс никoгaш не сум гoвoрел зa кaнтoнизaцијa и федерaлизaцијa,ниту сум зaмaрaл некoгo зa тaквo нештo_Oд мене +1 зa aпсење нa сите криминaлци вo држaвaвa.Кoгa велaм сите мислaм нa сите.Ме рaзбирaш нели?

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Koga cela Evropa se soedinuva na sekoe pole tuka i ponatamu se pravat i se sonuvaat novi drzavi. E toa e problemot kaj ljockite. So mozocite se najmalku 200 godini u rikverc.

V

viktora

Гостин
Додека бркаме криминалци и градење стандард Илирида ќе стигне до Гевгелија.Тури к..т на се да видиме до каде може да спасиме територија.На Грујо поблиску му е Австралија него Идризово.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
На Грујо поблиску му е Австралија него Идризово.
Aвстралијанци се културен народ и демократска земја.
Не ппримаат тие секаков олоош кај себе. Нека проба во Еквадор, колумбија, белизе....[DOUBLEPOST=1505207096][/DOUBLEPOST]
.Ќути куртуливме од бомбардирање.
со заслуга на груевски. Може и во отчетот да си стави како дозволувајќи расцепување на државата и создавање на друга држава на нејзина територија спречил бомбардирање од страна на Америка и НАТО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom