Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ти кажав, читни убаво. Ете гледам дека и членот над мене подетално ти го надроби. Јас нејќев толку џвакано.
Не не. Прво треба да знаеш дека не сум од вчера, и сум слушнал многу поквалитетни одговори од овие вашиве кои патем не се ни одговори. Обични ефтини обиди, кои немаат шанса кај мене.

Но ево ти давам целосно право да ме напрајш партали со аргументи и факти, ЗОШТО не оди на дуел?

Ми треба фундаментален одговор.

И дај, биди малку покреативен, секако одговорот мене ми е јасен ко ден.
Интересно е да ве читам како тоа се обидувате и колку ви е капацитетот ;)

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Па токмо така де. За да немаме повеќе нервози, за да се смират работите и да не биде држава, нели е најдобро да ги земе со себе тие снимките кај што зајаков менува мислења, да МУ ги пушти на сред дуел и конечно да му ја затне муцката!!!

Зошто не оди да го стори тоа? Ево како што и сам/сама кажуваш, сите факти и фактори се на негова страна.

Зошто не оди? :(
Нема кој да му напише прашања и одговори, дури и овие од Сител го заебаваат. :(

P

psychostasia

Гостин
Toa се тие фамозни документи што само дпневци ги знаат и не ги даваат на обични смртници.

V

viktora

Гостин
Па токмо така де. За да немаме повеќе нервози, за да се смират работите и да не биде држава, нели е најдобро да ги земе со себе тие снимките кај што зајаков менува мислења, да МУ ги пушти на сред дуел и конечно да му ја затне муцката!!!

Зошто не оди да го стори тоа? Ево како што и сам/сама кажуваш, сите факти и фактори се на негова страна.

Зошто не оди? :(
Не се разбираме.Никогаш немам речено дека не треба да одговара или дека снимките не се автентични.
Вечна дискусија ни е дали снимките се снимени од луѓе на Грујо или од странски служби.

И зошто би одел на дуел со некоја личност како Заев кој и самиот не си верува во сопствените лаги.Мое мислење е дека кажано му е на Грујо дека подобро да си седи мирен одколку да седи модар.Тоа сигурно му го нема кажано некој од СДС.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.253
Не не. Прво треба да знаеш дека не сум од вчера, и сум слушнал многу поквалитетни одговори од овие вашиве кои патем не се ни одговори. Обични ефтини обиди, кои немаат шанса кај мене.

Но ево ти давам целосно право да ме напрајш партали со аргументи и факти, ЗОШТО не оди на дуел?

Ми треба фундаментален одговор.

И дај, биди малку покреативен, секако одговорот мене ми е јасен ко ден.
Интересно е да ве читам како тоа се обидувате и колку ви е капацитетот ;)
Имале шанса, немале тоа е вистината. Жал ми е ако не ти е по ќеф ама то е.
Туку друго ме интересира. Уште имаш притисоци да ја затвориш најпосетуваната тема на форумот или дојде живот. Да не дувнаја други ветришта, слободарски.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не се разбираме.Никогаш немам речено дека не треба да одговара или дека снимките не се автентични.
Вечна дискусија ни е дали снимките се снимени од луѓе на Грујо или од странски служби.

И зошто би одел на дискусија со некоја личност како Заев кој и самиот не си верува во сопствените лаги.Мое мислење е дека кажано му е на Грујо дека подобро да си седи мирен одколку да седи модар.Тоа сигурно му го нема кажано некој од СДС.
Не мислев за тие снимки де.. и зошто да се вечна дискусија?
Последно ко проверив, лицата Г.Г и Н.Б се на "службен пат"... а не жолтите комбиња. Но ајде да не губиме време со тоа.

Обично е прашањево де. На темава има 1000 зошто и 1000 затоа.
Си дискутираме си реплицираме си аргументираме.

Ако фактите се на ваша страна, зошто не го охрабрите лидерот да излезе на (негова) телевизија, и да му ги извајт на маса картите на предавникот Заев?

Зошто? :( Зошто уствари ви е лидер? Нели лидерот треба да е фронт лајн бла бла бла?

Сериозно, зошто не оди на тв дуел? :(

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.490
Поени од реакции
24.253
Битно да има добар провод.
Шо провод спија. Од друга страна пак сигурен сум дека сестрати убо ќе си помини. Џабе пишиш и одолговлекуваш. Нигде нема да замини. Тука си е си лежи како од мајка родена и си чека да те откачам. Така да чао, сепак сестрати е во прашање. Знаеш каква е, нејќи да чека.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Шо провод спија. Од друга страна пак сигурен сум дека сестрати убо ќе си помини. Џабе пишиш и одолговлекуваш. Нигде нема да замини. Тука си е си лежи како од мајка родена и си чека да те откачам. Така да чао, сепак сестрати е во прашање. Знаеш каква е, нејќи да чека.
"Спија" Владе "спија"...
Мислев дека си над 14-15 години ама не си.
Има друга опција уште комунистите да те лажат. Читајќи те има логика.
Имаш некој daddy issues.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom