- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.381
- Поени од реакции
- 8.990
Баш ме интересира која ќе биде следната тема што ќе им служи на вмровците за стварање параноја. Ова со бегалците нема шанси до локални да трае, ептен глупо е.
Изборите се октомври, значи ќе е веќе подзаладено така да мој тип се маглите и загадувањето.Баш ме интересира која ќе биде следната тема што ќе им служи на вмровците за стварање параноја. Ова со бегалците нема шанси до локални да трае, ептен глупо е.
Црквите, Џевахир, салата, еден куп згради, тендери, мислам дека таму ни семафор не е легално кренат.Шо е муабетот со агресивната пропаганда на Дпмне во Аеродром?..што му е толку битна таа општина што сакаат да ја задржат?
Оваа вест ја цитираш? Пошто малку насловот не се поклопува, а и содржината е некако поразлична.Гардијан: Земјите од ЕУ ќе ги враќаат бегалците таму каде прв пат се регистрирале
Нема бегалци!
Лош тип. Уште нивни луѓе ќе се на чело на општините каде што ќе има магли.Изборите се октомври, значи ќе е веќе подзаладено така да мој тип се маглите и загадувањето.
Која мизерија се човече, не знаат ни спин да направат. И овие земаат пари за пропагнда по форуми и социјални мрежи. Не е чудно што ДПМНЕ изеде ќотек на парламентарните избори, и ќе изеде уште повеќе ќотек на локалните.Оваа вест ја цитираш? Пошто малку насловот не се поклопува, а и содржината е некако поразлична.
Нема потреба да ја спомнат Македонија.За Грција се зборува во статијата што ја пастирал, никаде не е спомната Македонија ама не му е во интерес да ја пастира цела, само насловот![]()
Оди бе удај се некаде, не се бламирај греву еден. Не знам што се мачиш тука, гледаш дека ниту еден спин не ти помина. Оди најде група 80 годишни пензинери и нив плаши ги со мигранти.Нема потреба да ја спомнат Македонија.
Се спомнува враќање на бегалците во оние земји каде што за прв пат се регистрирани.Имаш идеа колку бегалци за прв пат се регистрирани во Македонија?
А ти што бараше?Дека ќе ги вратат во Мк и ќе ги вдомат во социјални станови?Оваа вест ја цитираш? Пошто малку насловот не се поклопува, а и содржината е некако поразлична.[DOUBLEPOST=1503676531][/DOUBLEPOST]
Лош тип. Уште нивни луѓе ќе се на чело на општините каде што ќе има магли.
Дегену еден.Не ни очекував од личност што во главати има лајна наместо мозок да резбере што пишува Гардиан.Оди бе удај се некаде, не се бламирај греву еден. Не знам што се мачиш тука, гледаш дека ниту еден спин не ти помина. Оди најде група 80 годишни пензинери и нив плаши ги со мигранти.
Труп глуп.
ичНема потреба да ја спомнат Македонија.
Се спомнува враќање на бегалците во оние земји каде што за прв пат се регистрирани.Имаш идеа колку бегалци за прв пат се регистрирани во Македонија?
Не знам што имаат потреба или немаат потреба, јас статијата ја читам. Затоа не ја постираше ти целата туку само насловот. А ако се задлабочиш во неа, ќе видиш дека и содржината па е уште побледа од насловот.Нема потреба да ја спомнат Македонија.
Инаку што? Ќе органзирираш неколкумина да ми врзат неколку шамари, ќе ме фрлите во ендек, или ќе ми ја турнеш куќата?Друг пат немој ни да ме цитираш а не па да ме вреѓаш лигуш еден.
Во Македонија се регистрирани помалку од 100 мигранти тапчо најчесто од што ги снашло здравствена мака дури транзитирале тука.Нема потреба да ја спомнат Македонија.
Барав да ми кажеш каде ја прочита веста. Пошто пишаниот збор на Гардијан и она што ти го напиша се различни и по содржина и по форма.А ти што бараше?Дека ќе ги вратат во Мк и ќе ги вдомат во социјални станови?![]()
И како работеа фирмите пред 2008-ма? Колку ни помогна рамниот данок во последните 10 години.....
Алооо на мајка ви тииит ... па човекот вработува 377 луѓе, за нив обезбедува плата и придонеси, плус транспортери заработуваат. Девизи носи во државава, создава нешто, плаќа даноци за да можат 180.000 паразити да не ебат.
Што создаваш ти Бранимире... татко ти колку фабрики преебал... човек што носи гардероба од 1.000 евра и има возен парк од ц.ц. 100.000 еур а нема сопствен приватен бизнис збори како приватниците се богателе. Тебе од кај ти се парите....
Место да намалат администрација тие нови даноци, и тоа за да ги осиромашат богатитеа што не гледате како да ги збогатите и сиромашните
Ме интересира КАКО со ПРОГРЕСИВЕН данок тие 366 вработени ќе им се зголемат приходите.
На газдата ќе му се намалат дефинитивно, а може и да си отвори оф шор сметка па ни денар да не остане во Македонија.
Единствено корист ќе има АДМИНИСТРАЦИЈА и ПОЛИТИЧАРИТЕ.
2017 и уште ли бе социјализам и наводна еднаквост на граѓаните
Сигурно Анѓушев, Б.Ц, Љубче Ѓ, дон Хари, Мијалков, и остали тука ги чуваат парите и нивните ќе ги оданочите, а средна, средно ниска и остали нема да ги чепнете сигурноеве јас ви поверувавме
![]()
Домаќински совет,оди пробарај стручна помош.Ептен си отиден до даска.Не знам што ти се случувало како мал но работава е сериозна.Инаку што? Ќе органзирираш неколкумина да ми врзат неколку шамари, ќе ме фрлите во ендек, или ќе ми ја турнеш куќата?
Ебате тапоглавиот, ебате. Секој дебил има пристап до интернет. Спинови прави, дебил. Едвај да чита знае, спинови ќе правел. Мочко. Па Гардијан го цитира. Не е за тебе Гардијан тапоглав, за тебе Инфомакс е премија.