- Член од
- 26 јули 2017
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 116
Досега ме немат одбиено за пушење. И без да прашувам ми се дешавало тоа спонтано хаха
Браво, тоа е маж. И јас би играл така не туку би барал начини како да ја убедувам тоа од секогаш ми било глупаво. Ако некој ме цени и сака и сака да даде и прима задоволство ќе го направи тоа. Ако е леш и нуб да се кочи од тоа нека и биде со среќа, вратата знае каде е. Јас ако можам анусот да и го лизнам и да и ги грицкам бутовите може и она да го лапне еднаш нема херпес да фати 100%ако не сака да пуши ќе си оди дома пешки
Другар, ако не те бива со жени и 1000 евра да стаеш џабе (освен кај курви).Абе клаваш 100€ на него и му го покажуваш хахах ... 100% ќе сака
Доброоо другар сигурно има такви шо не трчаат по пари ама се во помал број ... сеа најмогу гледаат јака кола, пари, набилдан, тетоважи и перфекција ...јас само онака пишав на шала(а можи да е и вистина)Другар, ако не те бива со жени и 1000 евра да стаеш џабе (освен кај курви).
Многу грешна е таа перцепција дека трчаат по пари...трчаат по самодоверба, а мажи шо имаат пари се понашаат посамоуверено.
Многу се соглгасувам дека парите не ти завршат работа во се, дјабе пари кога немаш стил, харизма, вокабулар, смисла за хумор, кавалерски однесување, сигурност и самодоверба но да не заборавиме дјабе ти се ако немаш пари , пари=самодверба за себе, сигурност, убав изглед се тоа = многу женски одеднаш ке сакат да те контактират и дружат со тебе. Ова го зборам и како вистина приказна другар ми кој до пред 3 години беше никој и ништо немаше скршен динар во џеб, беше дркач со еден збор сега не знае колку женски и пишуват на вибер нема време ни да ги прочита сите пораки, баш ми покажа еднашка 93 ундреад месажеДругар, ако не те бива со жени и 1000 евра да стаеш џабе (освен кај курви).
Многу грешна е таа перцепција дека трчаат по пари...трчаат по самодоверба, а мажи шо имаат пари се понашаат посамоуверено.
Ја знам машки без динар шо глава не дигаат од жени, се е до енергијата што ја проектираш. Имаше паро те става на друга парадигма јбг.Многу се соглгасувам дека парите не ти завршат работа во се, дјабе пари кога немаш стил, харизма, вокабулар, смисла за хумор, кавалерски однесување, сигурност и самодоверба но да не заборавиме дјабе ти се ако немаш пари , пари=самодверба за себе, сигурност, убав изглед се тоа = многу женски одеднаш ке сакат да те контактират и дружат со тебе. Ова го зборам и како вистина приказна другар ми кој до пред 3 години беше никој и ништо немаше скршен динар во џеб, беше дркач со еден збор сега не знае колку женски и пишуват на вибер нема време ни да ги прочита сите пораки, баш ми покажа еднашка 93 ундреад месаже
Wow, сигурно и не ги знае на име си вика еве сеа ќе и пишам на деведесетата швалерка.Многу се соглгасувам дека парите не ти завршат работа во се, дјабе пари кога немаш стил, харизма, вокабулар, смисла за хумор, кавалерски однесување, сигурност и самодоверба но да не заборавиме дјабе ти се ако немаш пари , пари=самодверба за себе, сигурност, убав изглед се тоа = многу женски одеднаш ке сакат да те контактират и дружат со тебе. Ова го зборам и како вистина приказна другар ми кој до пред 3 години беше никој и ништо немаше скршен динар во џеб, беше дркач со еден збор сега не знае колку женски и пишуват на вибер нема време ни да ги прочита сите пораки, баш ми покажа еднашка 93 ундреад месаже
Па да се бави со музика оди на ноќни клубови скоро секој ден, има видео клипови она тоа, и можеш да замислиш сега каков живот има типот[DOUBLEPOST=1507982471][/DOUBLEPOST]Wow, сигурно и не ги знае на име си вика еве сеа ќе и пишам на деведесетата швалерка.
Многу ретки се такви, зборувам во нормални услови, таквите имаат дар и многу ретки се, во спротивно повеќето од нас машките глупи сме и не знаеме баш како со жените ако немаме скршен динар, мислам кај повеќето од нас таквиот факт многу негативно влијае во нашата самадоверба во нашите животи и тоа резултира со осаменост, изолирање иЈа знам машки без динар шо глава не дигаат од жени, се е до енергијата што ја проектираш. Имаше паро те става на друга парадигма јбг.
јас мислам не постојат ваквите машки повеќе, невозможно еМногу ретки се такви, .. таквите имаат дар и многу ретки се