Мотивација - видеа, песни, слики и цитати

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
http://imgur.com/gallery/9DIp1yF

Врне сега, не одам.
Настинат сум.
Ај од понеделник.
Изморен сум од работа.
Слабокрвен сум.
Имам [insert random syndrome here].
Нема кој да ми ги чува децата.

многу добра, трипцес бипцес све;

и за вреќа ептен е само малку ко задишен ама нема везе

Штета што се повреди дечкото... немаше боље од него. Партали праеше на секој street workout натпревар.

Age is just a number
Said the guy that has more testosterone in his body than 2 young 18 year old teenagers in puberty.
Дедикацијата и исхраната е супер али тестостеронот опаѓа над 40 години, и е Law.
Овие резултати ко нечурал на 50 уживај си.

Age is just a number
Said the guy that has more testosterone in his body than 2 young 18 year old teenagers in puberty.
Дедикацијата и исхраната е супер али тестостеронот опаѓа над 40 години, и е Law.
Овие резултати ко нечурал на 50 уживај си.
каков нечурал, овој повеќе хормони има во крвта од црвени крвни зрнца :D
Можеби и не е така страшно да се боцка човек на таа возраст, дури и корисно ако е во умерени дози :)

каков нечурал, овој повеќе хормони има во крвта од црвени крвни зрнца :D
Можеби и не е така страшно да се боцка човек на таа возраст, дури и корисно ако е во умерени дози :)
Па да само шо ќе се врзеш на тоа да се боцкаш нон стоп, има решето да се правиш.
Башка шо и не е ефтино.

Па да само шо ќе се врзеш на тоа да се боцкаш нон стоп, има решето да се правиш.
Башка шо и не е ефтино.
Пријател ендокринолог и ќе земаш на рецепт :)

Во последно време мотивација наоѓам во UFC Weigh-in тракиве.
Али стварно им се добри!

Нека ве мотивира личниот напредок како личност и здравјето.

Не вежбајте за голем бицепс или гради.
Барњм мене тоа ми е плитко, секогаш кога ме фаќа бед дека имам слаби раце/нозе/гради земам залет да ги направам според некои стандарди поставени од магазините и порталите, следно прашање кое си го поставувам е И ШТО? Што ако ги направам такви, што ќе добијам?

Одговорот е ништо, затоа што е така, само ќе си навлечите комплекси како не сте доволно добри.

Затоа фокус само на градење мотивација, дисциплина и посуштински и подлабоки работи, затоа што тие ќе ви користат и надворнод теретаната.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom