V
viktora
Гостин
Пееер,постот ми е од YouTube.Види кога е објавено видеото и кој го објавил.Боље да оставеле со Руски пари да се манипулираат изборите. Браво за конгресменот, прав амер!
http://www.libertas.mk/foto-kurir-so-stari-fotografii-od-rusija-pravi-obid-za-pogolema-panika-od-pozharite/
Пееееер...фејк партија, фејк патриоти, фејк вести...фејкери сте биле фејкери ке умрете.
Немој да почниме да анализираме што како се правело има толку фејкови од другата страна да испаднат што ќе испливаат ко гомна на површина.[DOUBLEPOST=1501832230][/DOUBLEPOST]
Не бе fmi,твоите провоцираа едно месец дена наназад пред да се пушта филмот на ТВ.Кога има провокациja не гледам проблем и другата страна да реагира и изпровоцира. Тоа е природно и ако осудувам сека провокациja от коja и страна да е.[DOUBLEPOST=1501831592][/DOUBLEPOST]
Оффф гледам не читаш добро што сум кажал. Па знам дека првиот ти линк за што беше.
Многу ми е интересно да ни образложиш,зашто СР треба да е прва држава?
Зарад ДПМНЕ Валево?
Не, на соседката по апартман мислев.
ДА, бевте во иста држава за 45 години,а со вас бевме во иста држава 500 години. Тоа е разликата.
Па кога мислиш,дека се е во платите и животниот стандарт - повели. Уште црпите искуство от Словениja,но тоа нема да ви проработи, зашто немате истите проблеми со нив.
Ке ме извиниш, статистиката зборува доволно каде и како.
Твое право е да се сомневаш...повели...сомневаj се. Jaс предпочитам да работам, а после да се сомневам.
1. Документите са факти. Како сметаш ти не са еднозначни?
2. Нема интерпретации овде. Има документ - има факт.
3. Прифакaме се,за кое има документи.
4. Пак ке кажам, не може да имаш документи дека човекот Х се подпишал като македонски бугарин или бугарин и ти да почнеш да ми вртиш...ама тоj во тоа време така морал да се попише. Не друже.
5. Мене да ме заплашуваш... извини, не си намерил црква да се прекстиш.
Не сум во грешка, ти сакаш да кажеш,дека ако во европската народна партиja биде замрзнато членството на ДПМНЕ по баране на ГЕРБ. тоа за тебе е удар врз целата држава и тоа е уцена. Не знам зашто мешаш македонскиот народ?!
Достоjнството се гради,а Илинден се слави,заштото е далбоко врежан во колективната мемориja на лугето.
Тебе затоа ти изгледа провокација зошто си гледаш само од твоја страна.
Последно уредено од модератор: