Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Боље да оставеле со Руски пари да се манипулираат изборите. Браво за конгресменот, прав амер!

http://www.libertas.mk/foto-kurir-so-stari-fotografii-od-rusija-pravi-obid-za-pogolema-panika-od-pozharite/

Пееееер...фејк партија, фејк патриоти, фејк вести...фејкери сте биле фејкери ке умрете.
Пееер,постот ми е од YouTube.Види кога е објавено видеото и кој го објавил.
Немој да почниме да анализираме што како се правело има толку фејкови од другата страна да испаднат што ќе испливаат ко гомна на површина.[DOUBLEPOST=1501832230][/DOUBLEPOST]
Кога има провокациja не гледам проблем и другата страна да реагира и изпровоцира. Тоа е природно и ако осудувам сека провокациja от коja и страна да е.[DOUBLEPOST=1501831592][/DOUBLEPOST]
Оффф гледам не читаш добро што сум кажал. Па знам дека првиот ти линк за што беше.
Многу ми е интересно да ни образложиш,зашто СР треба да е прва држава?
Зарад ДПМНЕ Валево?

Не, на соседката по апартман мислев.
ДА, бевте во иста држава за 45 години,а со вас бевме во иста држава 500 години. Тоа е разликата.
Па кога мислиш,дека се е во платите и животниот стандарт - повели. Уште црпите искуство от Словениja,но тоа нема да ви проработи, зашто немате истите проблеми со нив.
Ке ме извиниш, статистиката зборува доволно каде и како.
Твое право е да се сомневаш...повели...сомневаj се. Jaс предпочитам да работам, а после да се сомневам.

1. Документите са факти. Како сметаш ти не са еднозначни?
2. Нема интерпретации овде. Има документ - има факт.
3. Прифакaме се,за кое има документи.
4. Пак ке кажам, не може да имаш документи дека човекот Х се подпишал като македонски бугарин или бугарин и ти да почнеш да ми вртиш...ама тоj во тоа време така морал да се попише. Не друже.
5. Мене да ме заплашуваш... извини, не си намерил црква да се прекстиш.

Не сум во грешка, ти сакаш да кажеш,дека ако во европската народна партиja биде замрзнато членството на ДПМНЕ по баране на ГЕРБ. тоа за тебе е удар врз целата држава и тоа е уцена. Не знам зашто мешаш македонскиот народ?!
Достоjнството се гради,а Илинден се слави,заштото е далбоко врежан во колективната мемориja на лугето.
Не бе fmi,твоите провоцираа едно месец дена наназад пред да се пушта филмот на ТВ.
Тебе затоа ти изгледа провокација зошто си гледаш само од твоја страна.

Последно уредено од модератор:
Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
овој ми се чини беше истиот конгресмен што викаше дека америчкиот амбасадор во мк помагал во изборни манипулации, па дека трамп требало да го смени итн бла бла
И во видеото ја спомнува Македонија, а вика дека изборни манипулации на цел балкан се правеле. И од толку држави он најде баш Македонија да ја спомне за која никој во САД не чул. А не да каже за Србија за која голем дел Американци веќе слушнале.
Овој ништо чудно и да излезе некое пријателче на Грујо и фамилија. Има пари Грујо компанија да купи амерички конгресмен. Лесно се продаваат америчките политичари, само треба да им ја погодиш цената.

S

silmarillion

Гостин
Пееер,постот ми е од YouTube.Види кога е објавено видеото и кој го објавил.
Немој да почниме да анализираме што како се правело има толку фејкови од другата страна да испаднат што ќе испливаат ко гомна на површина.
Фејк веста на Курир немаше никаква врска со твојот пост. Иначе слободно постирај фејк вести од страна на портали на СДС и ја би го правел истото, а дури и имам тргано сеир мислам претходно на таа тема. Поготово кога станува збор за Политико и слични пациенти.

V

viktora

Гостин
Фејк веста на Курир немаше никаква врска со твојот пост. Иначе слободно постирај фејк вести од страна на портали на СДС и ја би го правел истото, а дури и имам тргано сеир мислам претходно на таа тема. Поготово кога станува збор за Политико и слични пациенти.
Немам намера да постирам вести ни од Курир ниту од Политико единствено ако немаат превземено од друг портал.
Имам наседнато неколку пати на нивни глупости.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.379
Поени од реакции
30.806
Хах многу ми е јако што се уклучувам на темава по 3 месеци и истите што не тешеа за тиранската платформа со изговорот дво третинско мнозинство сега малце се муртат што децата ќе учат нова историја во Заевизмот.

ИМА ПРОМЕНА НЕЛИ

M

macgowan

Гостин
Многу време ќе ми ги отвора, ако не од плажа пишам. Нетот тапа. Колку што видов ова е нешто за ВМРО донации или така нешто. За конзервативната партија каде е за да се направи споредба пошто вака немаме репер.
http://www.cityam.com/264987/party-donors-biggest-names-bank-rolling-conservative
Еве ти нешто да споредиш.
На списокот на дрпмне има луѓе кои лично ги знам имаат по пет предмети на извршител и одвај крај со крај сврзуваат ама `имале` за донација кон дрпмне.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
http://www.cityam.com/264987/party-donors-biggest-names-bank-rolling-conservative
На списокот на дрпмне има луѓе кои лично ги знам имаат по пет предмети на извршител и одвај крај со крај сврзуваат ама `имале` за донација кон дрпмне.
Ами за одбрана на нацијата и татковината и последната банка ќе се стисне.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Хах многу ми е јако што се уклучувам на темава по 3 месеци и истите што не тешеа за тиранската платформа со изговорот дво третинско мнозинство сега малце се муртат што децата ќе учат нова историја во Заевизмот.

ИМА ПРОМЕНА НЕЛИ
А тиранската платформа до каде е? Да не си замина со жолтите комбиња на Сорор?

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
А мајтап и тера трендо педерот релативизаторски

FB_IMG_1501843329149.jpg

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.382
Поени од реакции
24.092
Оти бе чоек ми го ебаваш рајатот со безвезе линкови. Ти рече најбогата партија на западната хемисфера, а тука вчера и денес ми постираш линкови кој колку донирал шо не едно те исто. Кога ќе речиш дека некој е најбогат се мисли колку тежи неговото богатство а не кој колку му донирал, поклонил и што ти јас знам. Мислам се разбираме до толку. Во ред тоа донации ти реков ми рече, собери ги на купче ако сакаш и додајги на вкупното богатство на двете партии и да споредиме. Шо туку ми ги потекваш мадињата со тоа кој колку донирал. Да речеше дека ВМРО е партија со најмногу донации во западната хемисфера ајде и така и така, пак ќе излажеше но барем ке ти држеа вода линковите, но ти рече најбогата партија. Така да или постирај нешто што би ти одело во прилог на тоа што го тврдиш или не се бламирај за џабе. Заврши шарената револуција и твитер демократијата каде врвеше се пошто целта го оправдуваше делото и врвеја глупости од типот фантоми, лажирани....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom