Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisto ne rabotat nikoj nema spodeleno jas sum od maj 2014..60xx/2014. .Nema promeni.do koj broj se stignati tie sto se od 2014 na dopolnitelna?
Jas sum 18xx/2014 i sum od april na finalna,nema nikakva promena veke dobri mesec denaNisto ne rabotat nikoj nema spodeleno jas sum od maj 2014..60xx/2014. .Nema promeni.
Jas sum od januari 2014 i nikakva promena do segado koj broj se stignati tie sto se od 2014 na dopolnitelna?
Нема што да ти се нафрлаат, нека прифатат реалност и јас кога однесов плус документи во МП истото ми го кажаа.Toa stari ili kopii na notar nema vrska, zakocena e rabotata so izdavanje ukazi, bev pred MP i ziva dusa nemase da ceka za razlika od togas koga bev na intervju, posrednikot rece site so bratucedi i potvrdi bile na dopolnitelna proverka kaj viceprezidenta i najverojatno loso e za niv, tie so stari dokumenti(bez razlika dali gi odnele originalite) imale predimstvo, taka cuv. ne mi se nafrlajte odma sea ova se info od posrednikot i toa sto vidov
Toa stari ili kopii na notar nema vrska, zakocena e rabotata so izdavanje ukazi, bev pred MP i ziva dusa nemase da ceka za razlika od togas koga bev na intervju, posrednikot rece site so bratucedi i potvrdi bile na dopolnitelna proverka kaj viceprezidenta i najverojatno loso e za niv, tie so stari dokumenti(bez razlika dali gi odnele originalite) imale predimstvo, taka cuv. ne mi se nafrlajte odma sea ova se info od posrednikot i toa sto vidov
Mnogu tochno kazzano od posrednikot... sega momentalno si vazhit zak od 2014 koi velit ---bg drzh samo za onimi koi imet dok od babi i dedovci... site ostanati ne mojt da dobiet oti zakono koj shto si e sega toj sho vazhit ne veli oti mojt i so brachedi i so vujkovci strini i tetki i potvrdi ....Toa stari ili kopii na notar nema vrska, zakocena e rabotata so izdavanje ukazi, bev pred MP i ziva dusa nemase da ceka za razlika od togas koga bev na intervju, posrednikot rece site so bratucedi i potvrdi bile na dopolnitelna proverka kaj viceprezidenta i najverojatno loso e za niv, tie so stari dokumenti(bez razlika dali gi odnele originalite) imale predimstvo, taka cuv. ne mi se nafrlajte odma sea ova se info od posrednikot i toa sto vidov
ДАБЧ, до каде се со издавање на происход
Bea do 19.11 proslata nedela
DO NEKADE ti drzi voda site pocnaa da kazuvaat deka zakoceno e so cickovci bratucedi so ke pravime ne znam sepak loso e za seaToa stari ili kopii na notar nema vrska, zakocena e rabotata so izdavanje ukazi, bev pred MP i ziva dusa nemase da ceka za razlika od togas koga bev na intervju, posrednikot rece site so bratucedi i potvrdi bile na dopolnitelna proverka kaj viceprezidenta i najverojatno loso e za niv, tie so stari dokumenti(bez razlika dali gi odnele originalite) imale predimstvo, taka cuv. ne mi se nafrlajte odma sea ova se info od posrednikot i toa sto vidov