Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.709
Поени од реакции
37.692
Абе види, јас не сум добил впечаток дека Драган е самобендисан. Можеби еден семестар на факс е малку за да оформи човек мислење за некого, ама во ниеден момент Драган не се покажа како самобендисан. Вежбите што го држеше ги правеше во договор со студентите и постојано беше отворен за прашања. Тоа не карактеристика на самобендисан човек. Можеби ти имаш поинакво лично искуство. Најверојатно си гледала на телевизија.
Инаку не моќе никој да ти црами нешто што не ти припаѓа. Од друга страна можеш сам(а) да се посрамотуваш со глупостиве што ги тресеш? Ти има ова смисла? Во контекст на муабетот? :icon_lol:
...а што? нему му припаѓа министерство за економија? не сум знаела, јас знам дека власта е во рацете на народот, народот одлучува, а јас како единка од тој народот ми следи дека и минстерството ми припаѓа мене како и нему, како прво!
како второ, ТОЈ може да биде Примабалерина или Прва виолина во приватен живот, но како ЈАВЕН ИЗБРАНИК КАКО МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА ШТО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ПРЕД НАРОДОТ да оди неспремен со тие цитати КОИ ТОЈ ДЕФИНИТИВНО НЕ ГИ НАПИШАЛ, па затоа не знаеше човекот, ни каде да чита, ни што да чита, ни каде се наоѓа, а да се снајде најмалку, оти нешто што не е твое не можеш ниту да го презентираш, нели?!
и за крај, бејби, како бијонс во форум не се посрамотувам апсолутно и на француски да пишувам, прашање дали Министеров се посрамотил со ова излагање пред овој аудиториум....
плизззз догледај го видеото до крај,
па потоа ако истото го тврдиш, нема што да паламудираме(кажано во форумски жаргон) ! ;)

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
...а што? нему му припаѓа министерство за економија? не сум знаела, јас знам дека власта е во рацете на народот, народот одлучува, а јас како единка од тој народот ми следи дека и минстерството ми припаѓа мене како и нему, како прво!
како второ, ТОЈ може да биде Примабалерина или Прва виолина во приватен живот, но како ЈАВЕН ИЗБРАНИК КАКО МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА ШТО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ПРЕД НАРОДОТ да оди неспремен со тие цитати КОИ ТОЈ ДЕФИНИТИВНО НЕ ГИ НАПИШАЛ, па затоа не знаеше човекот, ни каде да чита, ни што да чита, ни каде се наоѓа, а да се снајде најмалку, оти нешто што не е твое не можеш ниту да го презентираш, нели?!
и за крај, бејби, како бијонс во форум не се посрамотувам апсолутно и на француски да пишувам, прашање дали Министеров се посрамотил со ова излагање пред овој аудиториум....
па потоа ако истото го тврдиш, нема што да паламудираме(кажано во форумски жаргон) ! ;)

Има место за критика и тоа како, ама ова...не стои. Да продолжам?

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.709
Поени од реакции
37.692

Има место за критика и тоа како, ама ова...не стои. Да продолжам?
..ако де продолжи ама со нешто постаро? од време на Гео и Бра пред 30 години, а? колку за споредба ? или пред 50 год од Колишеско? ( прашај дома ако не си бил роден, па гуглирај :D)
...а бе нека цркне моја коза важно на комшијата две нека му цркне, ете тоа е балкански синдром, јас велам за ОВОЈ ти а ОВОЈ ДРУГИОТ ?? аа аа? аа??како децата мали...леле ќе кажам на учителката! :facepalm:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
..ако де продолжи ама со нешто постаро? од време на Гео и Бра пред 30 години, а? колку за споредба ? или пред 50 год од Колишеско? ( прашај дома ако не си бил роден, па гуглирај :D)
...а бе нека цркне моја коза важно на комшијата две нека му цркне, ете тоа е балкански синдром, јас велам за ОВОЈ ти а ОВОЈ ДРУГИОТ ?? аа аа? аа??како децата мали...леле ќе кажам на учителката! :facepalm:
Кој гео која бра, кој колишевско, ликот ти беше бог и батина па скоро 10год, ти мене ми велиш нешто постаро?
И шо е то гуглирај.

Види шо имаш напишано прво во репликата, како ти е формулирана, не знам и јас шо си арчам...

V

viktora

Гостин
Ако има некоја ставка - поповолна трансплантација на мозок у Софија, па да покуша...пошо сеа нема пари ни со автобус да отиде до таму.
За пари фала богу имам дал господ.Не сум како некои плачковци кои незнаат лебот да си го заработат па какаат дека државата им била крива што се неспособни сами да заработат.[DOUBLEPOST=1500489869][/DOUBLEPOST]
Да те прашам, договорот со Бугарија што ќе ти смени тебе лично?
Кога ќе го видиме јавно ќе ти кажам.Вака само може да нагаѓаме.Се надевам после година дена после потпишувањето ќе го види и јавноста.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Коа ќе видам пост од бИјонС ми личи ко да сум улетал у некое средно на голем одмор.
"Иран-Ирак, тоа му доаѓа исто" level на дискусија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Коа ќе видам пост од бИјонС ми личи ко да сум улетал у некое средно на голем одмор.
"Иран-Ирак, тоа му доаѓа исто" level на дискусија.
Три дена упорна е со министерство за економија, и некни ја цитирав мислев ќе и текне, ма јок :icon_mrgr:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594

Малку ко да се напнуваш на темава за Тевдо.:icon_lol:

Одговорност пред народот ќе има за делата кои ќе ги направи како министер за економија. Еден настап, ништо не му менува ни нему, уште помалку мене. Не дека не е фино да е добар оратор, ама тоа е најмалку важно за неговата функција. Слаткоречие нема да го оправи ниту буџетот ниту економијата.

Ќе видиме што сработил за доста кусо време па тогаш ќе го измериме колку вреди.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
ЈАВЕН ИЗБРАНИК КАКО МИНИСТЕР ЗА ЕКОНОМИЈА ШТО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ПРЕД НАРОДОТ да оди неспремен со тие цитати КОИ ТОЈ ДЕФИНИТИВНО НЕ ГИ НАПИШАЛ
A бе остај аматери, еве како треба еден министер да кажува, сам со свои зборови без да чита туѓи напишани говори и плус и ќе одговара пред народот за економијата и финансиите

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Vo Kičevo konečno dojde životot i toa bez dosegašnite golemi kazni.....denes UJP so asistencija na policijata partal napravi od čaršijata...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Не чини да се меша минатото а? Не чини кога некој ти враќа со "види го овој". Епа не чини, ама ако, да видиш како изгледате вие цело време. Ај мрш сеа да бараш работа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom