- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.363
- Поени од реакции
- 84.587
Што знам, ја некако сум на ниет да му го простам ова неисполнето ветување.Кој збор? Ветуваше напуштање на политиката на 12 декември ако изгуби на избори. Посилен збор од тоа нема. И?
Што знам, ја некако сум на ниет да му го простам ова неисполнето ветување.Кој збор? Ветуваше напуштање на политиката на 12 декември ако изгуби на избори. Посилен збор од тоа нема. И?
А Рдт е препорака на Европската Комисија. Нели Сдсм е силно заложена за членство во ЕУ. Чудно.Манчевски: Обезбедени средства за укинување на радиодифузната такса
И ништо си правиме муабет. Ај тоа со политика може да се врти вака или така ама ај да ги видам за ова нека вртат зошто не ги објавува. Гледаш сите поддржувачи на Заев ќутат како пички, сите освен еден.Кој збор? Ветуваше напуштање на политиката на 12 декември ако изгуби на избори. Посилен збор од тоа нема. И?
паторот ги соши и двајцатаСумњива работа е тоа.
Ако ти е Александров џелат на Македонскиот народ, тогаш и Лазар Колишевски е џелат.
И ова што не ја следи оваа препорака на ЕК, некако сакам да му простам. Ти?А Рдт е препорака на Европската Комисија. Нели Сдсм е силно заложена за членство во ЕУ. Чудно.
Изгледа не си запознаен со работата на извршителите. Тие наплаќаат кои судски се пресудени. Преку нив доверителите си ги наплатуваат побарувањата.Не ме јеби. Грујо праќаше на секој член од фамилија сметки за телевизија, извршители на сиромаштија, и.тн. Па ипак ЛШ само у среда имавме сиве овие десет години.
Ова ти е исто ко да влезеш во спална и да ја видиш некој качен на жена ти,Многу нормално дека ќе реагирам КОГА ЌЕ ЗНАМ ЗА ШТО СЕ РАЗГОВАРА. Сега кога не знам - барам да имам на увид, па ќе реагирам.
Да не се правиме наудрени."Е добро де, може не е тоа што мислам дека е.
Може човекот работел фасада, па се лизнал од скелето и паднал во спална кај мене."
Зошто јас би го повикал? Не го ни сфатив сериозно и сметам дека лажел за да добие ситни политички поени. Јас не ни очекувам да излези таква бомба. Тебе кој ти е изговорот?А ти зошто не го повикаш? Тебе не ти гајле па затоа ќутиш?
Судски пресудени...Изгледа не си запознаен со работата на извршителите. Тие наплаќаат кои судски се пресудени. Преку нив доверителите си ги наплатуваат побарувањата.
Ти се праиш наудрен.Ова ти е исто ко да влезеш во спална и да ја видиш некој качен на жена ти,
а ти да речеш
Да не се правиме наудрени.
Јас? Јас би сакал нафтата и дериватите да ги ослободи од данок и акцизи и да се намали цената драстично. Патарини да не се плаќаат. Евтина струја да има преку цел ден. Парите за придонеси и данок да се исплаќа како плата место во буџетот. Се би му простил што би се случило како последица. Зезанција е ова со рдт. Тоа е ставка која на јавниот сервис му обезбедува стабилен буџет, а не да зависи од волјата на власта колку ќе одвои од државниот буџет. Дури се смета како потенцијална можност плус за мешање на власта во тој сервис.И ова што не ја следи оваа препорака на ЕК, некако сакам да му простам. Ти?
Одлични желби имаш!Јас? Јас би сакал нафтата и дериватите да ги ослободи од данок и акцизи и да се намали цената драстично. Патарини да не се плаќаат. Евтина струја да има преку цел ден. Парите за придонеси и данок да се исплаќа како плата место во буџетот. Се би му простил што би се случило како последица. Зезанција е ова со рдт. Тоа е ставка која на јавниот сервис му обезбедува стабилен буџет, а не да зависи од волјата на власта колку ќе одвои од државниот буџет. Дури се смета како потенцијална можност плус за мешање на власта во тој сервис.
Па јас не сум премиер бе Алда.Ти се праиш наудрен.
Дај бе некој детаљ!
Принтскринови од твои сајтови ич не се ни труди да ми вадиш, уште сега да ти кажам.
Александов е соработник со Даме Груев и не бил дел од Врховниот Комитет, т.е. врховист.[DOUBLEPOST=1499889914][/DOUBLEPOST]Сумњива работа е тоа.
Ако ти е Александров џелат на Македонскиот народ, тогаш и Лазар Колишевски е џелат.
Добро. Нека ти должат тебе и не си ги барај парите.[DOUBLEPOST=1499890033][/DOUBLEPOST]Судски пресудени...
Коа го слушам овој израз некако одма на памет ми доаѓа Мијалков како преку телефон, (све по устав и закон, нема фрка) кажуе кој ќе биде судија, а кој не.
Друго ми беше муабетот. Секако дека секој сака муфте, но ова е навистина препорака на ЕК. Не е случајно.Одлични желби имаш!
- кои спиеја десет години и Заев ги разбуди.
Добро е Берик кажа сто пати, кур не били нас за републиката јасно е тоа и незнам што толку те чуди оти не инсистираме да се објават тие бомби. Зошто не ги прашаш овие твоите кои очигледно многу повеќе се загрижени за републиката оти не бараат да се објават? Не е тоа мала работа и не е тоа мало ветување. Оти ги штедиш на зборови? Оти си лицемерен? Ете прашај ја Алда оти не инсистира туку се бафта со глупости. Секако ви оди муабетот па да видиме што ке ти одговори туку само ти прашуваш. Никој друг. Нити еден па ни јас.Абе точно, али и приврзаниците на Груевски да ги болеше кур за Македонија и Македонците, ќе бараа да се објават. А и од нивна страна штама (во јавноста, по медиумите).
Тука се глеа дека имаат лажни патриотски позиции, иначе верувам дека би притискале за ова прашање да се дознае што се десило. Некој би рекол - им е страв да не ги видат усраните гаќи на Груевски и соработниците. Еве, да речеме дека ДУИ се инкримираат во симките за Смилковско. Во тој случај и Курир и Јанко и Петко, би барале да се објават снимките.
Ни шарените групи, ни сендвич групите, по медиумите и јавноста уопште не го покренуваат ова (чак ни на годишнината), него се занимаваат со далеку побанални работи.
Е сега, дополнителна пречка е, или сомнеж за вмешаноста на власта, тоа што Груевски притискаше да се донесе закон, со кој до сега необјавенте снимки да не се објавуваат.