- Член од
- 24 април 2008
- Мислења
- 11.086
- Поени од реакции
- 12.642
Нека си излезе пред влада по бела маичка, капа, вода, сендвич и транспарент НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР !!!неправда!
Нека си излезе пред влада по бела маичка, капа, вода, сендвич и транспарент НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР !!!неправда!
Нема потреба.Нека си излезе пред влада по бела маичка, капа, вода, сендвич и транспарент НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР !!!
Трамп и Путин сеа у 'амбург на Г20 му кроеле капа на СОРОС, ама шарените и таму протестираа...не можеа кутрите раат да се договорат како СОРОС да го истераат од ФАЈРОМ. Биле едногласни во ставовите дека државава без каракамишева, мирко, сотка, чилиманов и остала помија почнува да плови у немирни води.Нема потреба.
Трамп кога ќе победи ќе ја исправи неправдата и ќе ја врати назад пак.
Јас пак оддамна немам ништо чуено за бомбите кои ги вети Заев во врска со Смилковското езеро. Никој освен @Beric Dondarrion ништо нити да кажи, нити да праша до кај е работата. Да не имаш ти нешто подслушнато или и тебе не те интересира повеќе ?Одамна немам чуено нешто за Трамп и Дипстејт. Мирко дали е контактибилна?
Zafatena e, ja sledi kavgata CIA vs Pentagon.Одамна немам чуено нешто за Трамп и Дипстејт. Мирко дали е контактибилна?
Алда ти да не имаш нешто слушнато околу бомбите за Смилковско и дали Заев ке си го одржи зборот и ќе ги објави јавно кој се убијците и нарачателите на убиствата или не те интересира повеќе дека невини деца загинаја и невини луѓе чмаат во затвор ?Тогаш беше актуелно и сеа к** ги боли за геополитика.
Од кога не е спомната ТИРАНСКАТА ПЛАТФОРМА поради која 6 месеци се телеше државава...нема инструкции од ЦК и сеа зомбијата пукаат со пиштоли на вода. Не дека порано имаа некој конкретен аргумент.
За да знаеш треба да прашаш одвреме на време , а ако веќе знаеш не мислиш дека и другите треба да ја знаат вистината. Оставиме ти мене, не сум јас во случајот битен, децата се битни, луѓето што лежат неправедно во затвор се битни, кој се нарачателите се битни, вистината на крај е битна и таа треба секој да ја знае. А никој не ја знае освен Заев а тој и покрај тоа што вети не кажува. Не ти паѓа вака криво на моменти дека се крие вистината и дека убијците се на слобода а единствениот кој знае нејке да кажи и сите ги држи во мрак само од него познати причини и интереси.И да знам тебе не ти кажувам
Г-н Боjко Методиев Борисов: Е па добро, братjа Македончета, штом толку настоjувате, станувам и...Следниот пат следни избори? Следните избори знаеш дека ќе имаме избор да гласаме за Бојко Борисов или Еди Рама, зависи кој кај ќе се падне.
Ме интересира да, ама нема ништо.Јас пак оддамна немам ништо чуено за бомбите кои ги вети Заев во врска со Смилковското езеро. Никој освен @Beric Dondarrion ништо нити да кажи, нити да праша до кај е работата. Да не имаш ти нешто подслушнато или и тебе не те интересира повеќе ?
кога сдсм ке ги земе у коалиција, тогаш.нема правда нема мир. протести и контра протести. шарени револуции и сендвичи
кога вмро ќе се врати на власт?