Анксиозноста е страв.А дали анскиозноста ве тера на плачење и страв?
Колку минути дневно се занимаваш со спорт?Немам никакви последици, ме болеше главата во почеток, но сега не (исто имам потврда од 5 доктори дека нема ништо). Но, ми е многу страв и ми идат секакви мисли како: имам нешто во главата, има некое крварење, има некој потрес, сега ќе почнам да заборавам некои информации, замисли дека ова што го гледаш не е реално, замисли дека сега си во к*** (не ми се пишува зборот ) и ова што го гледаш не се случува, ќе добијам Алцхајмерова болест и такви некои други глупави мислиии.
Не се занимавам со спорт.Колку минути дневно се занимаваш со спорт?
Зошто?Не се занимавам со спорт.
Да, во последно доста ми доаѓаат нагони за плачење. Ама мислам дека е до периодот, повеќе седам дома, поради горештините физичката активност ми е намалена и мислам дека тоа допринесува потешко да се борам со црните мисли и overthinking .А дали анскиозноста ве тера на плачење и страв?
Каква ти е психолошката подготовка од внатре ?Оваа година пак ќе патувам сама низ Европа.
Него за деновиве се натерав да одам на настан на јавно место(веќе платив за да не откажам), веројатно со многу народ, и да присуствувам на нешто што би можело да ме исплаши и да ми предизвика паничен напад. Плус и на јавно место, меѓу луѓе, САМА... Хорор!
Децо, овака се пребродува страв.