Натпревар #84 „Шеф во акција“ - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување

Гласам за:

• Комита Ултрас

• коцка

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и не мора да се пишува кој е победникот, туку чисто да се има евиденција кои теми до сега поминале, а кои не, со цел да се даваат нови теми, а не истите да се повторуваат. Сепак ова е само еден предлог.
тоа уште порано го спомнав теми ќе се повторуваат само да не бидат набрзо повторувани. Доволно е да се види на последната страница кои се теми (последни 15стина) и да се постави некоја нова.
Инаку најголем дел од меѓународни конкурси за фотографија се на теми:, слободна моно, слободна колор, портрет, природа, фото журнализам, травел портрет деца архитектура.... не повеќе од десетина теми кои постојано се повторуваат секаде па пак фотографи од цел свет праќаат иљадници свои дела на тие конкурси.
Ние имаме многу повеќе теми од меѓународните конкурси

Имав и јас 2-3 фотки од готвење, ама касни ми текна да ги ставам :(
Сигурен сум дека немаше да победам и онака. Никој не гласа за админи :(

Дечки, опуштете се. Не делиме награди и онака. Освен лична сатисфакција и showcase на работата, ништо посебно не значата натпревариве :)

Имав и јас 2-3 фотки од готвење, ама касни ми текна да ги ставам :(
Сигурен сум дека немаше да победам и онака. Никој не гласа за админи :(

Дечки, опуштете се. Не делиме награди и онака. Освен лична сатисфакција и showcase на работата, ништо посебно не значата натпревариве :)

Чекај...НЕМА НАГРАДИ?!?! Како тоа??? Па зошто малтретирав луѓе да ми готват па да ги сликам? Уфффф....

Па зошто малтретирав луѓе да ми готват па да ги сликам? Уфффф....
Можи си мрза и не ти се готви па измисли ваква тема за да куртулиш од правење ручек?

Јас имав среќа бидејќи бев на одмор...па се спасив да ми се смее цел форум

Можи си мрза и не ти се готви па измисли ваква тема за да куртулиш од правење ручек?
Тоа одамна си иам кажано, се омажив за шеф само да не готвам :P

Јас готвам и треба некој мене да ме слика и аутоматски не сум автор јас.
А замисли само со престилка на мене, рацете со тесто, на виткото тело траги од брашно.....

И јас се надевав дека ќе те видам у кујна, а верувам дека никој немаше да замери шо не си автор на сликата, штом е апаратот твој. :)

И јас се надевав дека ќе те видам у кујна,
Ко ти велев, “Ај да се земиме па да живееме заедно кај тебе“ ќе ти бев секојдневна глетка и одмор за очи и душа.

Не секој сака да го сликаат како готви, не секој ќе ти дозволи да го сликаш, не секој може да најде некој што ќе го слика. И подобро би било кога би имало полесни теми кои до сега не поминале на редот.

@Let 3 зошто нема една тема во која ќе бидат впишани сите теми кои до сега изминале и победниците во истите теми? Нешто слично како што е во Кајгана готвач натпреварот:)
... е па некој треба тоа да го сработи, а тој некој повеќе е во друга подтема во ,,Случувања во МКД,, отколку тука ;)

... е па некој треба тоа да го сработи, а тој некој повеќе е во друга подтема во ,,Случувања во МКД,, отколку тука ;)
На таа тема се берат повеќе немажени моми

На таа тема се берат повеќе немажени моми
... е ако де, оди со стомна 2,3 ч кај момите, а не цел ден ...седи малку тука домичка, сработај нешто ! :cool:

А зошто не се доделуваат некои симболични награди...на пр.едно време на црно бело форумот даваа два билета за во кино(само натпреварот беше нешто др.)

А зошто не се доделуваат некои симболични награди...на пр.едно време на црно бело форумот даваа два билета за во кино(само натпреварот беше нешто др.)
... е како не се доделва? јас кога бев организатор на тема натпреварот реков дека ќе има скромна награда за победникот, само да каже место каде да биде доставена, победникот си ќутеше не сакаше награда, сега со сила убајна не бидвет ! :)

... е како не се доделва? јас кога бев организатор на тема натпреварот реков дека ќе има скромна награда за победникот, само да каже место каде да биде доставена, победникот си ќутеше не сакаше награда, сега со сила убајна не бидвет ! :)

Уплав има добиено сигурно од тебе:pos:
(опасен потпис имаш);)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom