- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.152
- Поени од реакции
- 16.095
Дали тебе те цитирав?Ke postigne "Enc penal shut gol", a moz i trojka. Sho treba da postigne bre majke ti?
Дали тебе те цитирав?Ke postigne "Enc penal shut gol", a moz i trojka. Sho treba da postigne bre majke ti?
18, наскоро 19По колку години имате?
Што мислиш дека ќе постигнеш со тоа што ќе и кажеш дека ти се допаѓа?
Бидејќи она ќе биде искрена и ќе ти каже што мисли.18, наскоро 19
Ако и кажам, тогаш ќе знам дали воопшто ме гледа како повеќе од пријател или интересно и е да флертува.
Ретко ова второто, скоро никогаш не се случува, може и како мит да се нарече.ме гледа како повеќе од пријател или интересно и е да флертува
е како не.Ретко ова второто, скоро никогаш не се случува, може и како мит да се нарече.
![]()
Поштени се обично девојките, не флертуваат, не прават работи само колку да тестираат како ќе реагира момчето итн.е како не.
мит!? пих
Знам колку се поштени имам осетено на своја кожа тестови затоа те молам. Тие поштените се ретки иначе.Поштени се обично девојките, не флертуваат, не прават работи само колку да тестираат како ќе реагира момчето итн.
Директни се и отворени.
Не размислуваат 100 чекори однапред што ќе биде како ќе биде.
Нема ништо непоштено во флертувањето. Флертувањето не е тестирање на некого или правење стратегииПоштени се обично девојките, не флертуваат, не прават работи само колку да тестираат како ќе реагира момчето итн.
Директни се и отворени.
Не размислуваат 100 чекори однапред што ќе биде како ќе биде.
Океј, тогаш што е?Флертувањето не е тестирање на некого или правење стратегии
Direkten ili indirekten nacin da pokazes deka nekoj ti se svigja i iniciranje kontakt so nea/nego preku gestikulacii ili nacin na komunikacija, nema vrska so strategii ili testiranje. Osven ako flertot e gluma i ne e so iskrena namera.Океј, тогаш што е?
Собирај медот и ич да не ти е жал ако изедеш и само трње.Годинава се запознав со една девојка. Со првиот муабет и двајцата сфаќаме дека имаме еден куп заеднички работи. Мене ми се допадна девојката и разговорот со неа и разменивме контакт инфо. Кога ја додадов на фб видов дека има дечко, и тоа има слики кои што се ставени уште пред неколку години од нив двајца, што значи дека прилично долго се во врска.
Еден ден ми пиша и напраивме онаков добар муабет од саат-два, и уште подобро се запознавме. После недела дена пак исто, она прва пишува. Ова се почесто се случува и зборуваме секој ден. (она сеуште започнува голем дел од разговорите)
Пред скоро време ме викна да излеземе, јас и она. Кога ме праша за ова малку се збунив бидејќи она е во врска и не знам како дечко и ќе реагира на тоа. Излеговме, беше океј. Ништо посебно.
Е сеа мене почна да ми се допаѓа девојкава, а и 90% сум сигурен дека и она го мисли истото за мене. Не се ова само пријателски разговори, туку баш онакви разговори до ниедно време, и на се тоа разговараме секој ден, понекогаш и повеќе пати во денот. Сметам дека и двајцата сме во таква ситуација кога си се допаѓаме ама ќе се преправаме дека не е така бидејќи едниот од нас е во врска.
Мене другарите ми велат дека сигурно ме свиѓа. Како да постапам? Да и кажам дека ми се допаѓа?
Крени ја суптилно!?????????Собирај медот и ич да не ти е жал ако изедеш и само трње.
И не ја кревај до толку на пиедестал, дури и откако работите би тргнале напред. Или крени ја, но суптилно, без она да примети и знае.
,,,suptilno da ja krene ,,,bez ona da znae i primeti,,,leleeee,,,Собирај медот и ич да не ти е жал ако изедеш и само трње.
И не ја кревај до толку на пиедестал, дури и откако работите би тргнале напред. Или крени ја, но суптилно, без она да примети и знае.