Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... само предупредување!Пред некое време при сексуален контакт се беше во ред се до моменто кога требаше да исврлам спермата почуствував болка во пенисо и заприметив во спермата зрнца кои беа доста густи како желе.фала однапред
Здраво друштво,
дали некој од вас или ваш близок имал проблем со баретов езофаг и дали знаете дали кај нас постојат некои од методите за негов третман како ендоскопска ресекција, радиофрекветна аблација, фотодинамичка терапија и сл.
Тука може да се појават некои надри лекари, немој да ги слушаш.сакам да прашам дали некој од вас се има оперирано од жолчка, во Скопје во 8ми Септември и дали може да ми кажете некој добар доктор за тој вид операција да ми преорачате некој добар ?? Фала однапред
Пановски во државна.сакам да прашам дали некој од вас се има оперирано од жолчка, во Скопје во 8ми Септември и дали може да ми кажете некој добар доктор за тој вид операција да ми преорачате некој добар ?? Фала однапред
ГОБ 8 ми септември има добри хирурзи и кога веќе прашуваш за др. ти го препорачувам др.Стошиќ. На тебе останува да одбереш дали ќе се оперираш класично или лапараскопски.сакам да прашам дали некој од вас се има оперирано од жолчка, во Скопје во 8ми Септември и дали може да ми кажете некој добар доктор за тој вид операција да ми преорачате некој добар ?? Фала однапред
sabajle u ducan caj od brusnica dve tri casi i ce pomineЗдраво! Вака, прв пат се соочувам со ова грозно чувство. Најверојатно е цистит. Прееска испотена легнав под клима и еве за 5-6 саати од тогаш ми се појави потреба голема за мокрење. Сега ме тера на 2 мин.да одам а излегуваат по 2 капки, а се чувствувам како преполн да ми е мочниот меур. И кажав на мајка ми, ми рече Палин да си купам и увин чај. Ја послушав еве се напив. И таа страда често, исто од прелада и се јавува. Слично искуство?