- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Затоа надимак е македонски збор така?Па не е ни "срања", за волја на вистината. Тоа е од Куманово на север.
Затоа надимак е македонски збор така?Па не е ни "срања", за волја на вистината. Тоа е од Куманово на север.
Пфффф да је само сунчанКако мојте бе на горештиниве да полемизирате?
Аааа заборајв, немате вие езеро
Туку муабетов ми беше доколку анкетава е репер за следниве локални.... ВМРО изгледа го папа на велико
Поздрав из сунчаног Охрида, mwa
(мора со деминутиви, а?)Каква врска имаат странците со мегаломанската лакомштина на македонЧЕТО? Каква врска имаат теориите на заговор со реалната никаква ситуација во Македонија? Каква врска имаат странците со мизерната економија во Македонија која почна да се мери со Косово и Босна? Каква врска имаат странците со никаквите морални вредности во државата кои никогаш не се ни поставија, а само се уназадуваат и тогаш кога мислиш дека дното е допрено?
Така да, поштеди ме од теории на заговор, тие не ти ги решаваат реалните проблеми.
Птед "така" немаш запирка.Затоа надимак е македонски збор така?
Па не би ме изненадило ако го прекршат Уставот и на таков начин, но дури и кога Уставот не би го ограничувал бројот на претседателски мандати, Хорхе треба да е ептен преголема партиска будала за да се кандидира за трет претседателски мандат и да очекува дека повторно би бил реизбран.Ама уставот се крши "на велико", па зошто и за тоа да не се прекрши?
Остај запирката. Дај за надимак објасниПтед "така" немаш запирка.
И "земљотресног".Како мојте бе на горештиниве да полемизирате?
Аааа заборајв, немате вие езеро
Туку муабетов ми беше доколку анкетава е репер за следниве локални.... ВМРО изгледа го папа на велико
Поздрав из сунчаног Охрида, mwa
Прашај го и за - нисам из одавде...Остај запирката. Дај за надимак објасни
Сто пати да објаснувам? Да, надимок треба.Остај запирката. Дај за надимак објасни
Можеби го знае тоа?Прашај го и за - нисам из одавде...
Приватизацијата била диктирана од странците. Што ќар има некој норвежанец од богатење на Савка Европа пример? И тебе ли те учеле дека за ништо не си крив? Па да тоа е типочно васпитање на македонЧЕТО.(мора со деминутиви, а?)
Реалноста е дека странците го имаат диктирано системот во кој живееме денес. Нивниот систем го емулираме, не измислија БЦ и компанија топла вода - само применија тоа што низ цел свет се применува. Да негира човек дека приватизацијата беше диктирана и со благослов токму од нив странците, е да се затвараат очите пред реалноста. Зарем како вмро-овците сега и вие сдсм-овците ќе го обвинувате исклучиво БЦ за тоа?
Тоа не е дамнешна историја, па сега да се правиме дека не знаеме како и што се случуваше. И што се случува сега, како нашава мини финансиска „елита“ овде ги поддржува и извршува странските агенди. Овде дури политичарите и олигарсите се еден ентитет, кењате за тие од „фамилијата“ а во исто време небитно е дека Заеб е олигарх и богаташ, во исто време дека е и премиер.
Смешни сте бе, колку сте лицемерни - повеќето од вас овде.
Нема да се крши, не е во агендата. Во тој случај би се активирале правниците и ќе се бунат дека е неуставно. Со право. Дури и на форумов оние кои ми се потсмеваат на уставноста на Сјо ќе се бунат на кршењето на уставот. Со право.Па не би ме изненадило ако го прекршат Уставот и на таков начин, но дури и кога Уставот не би го ограничувал бројот на претседателски мандати, Хорхе треба да е ептен преголема партиска будала за да се кандидира за трет претседателски мандат и да очекува дека повторно би бил реизбран.
Па не знам, да го прашаме? @k3b си слушнал/прочитал ти за - нисам из одавде?Сто пати да објаснувам? Да, надимок треба.
Ај сега ти запирка зошто не стави?[DOUBLEPOST=1498997297][/DOUBLEPOST]
Можеби го знае тоа?
Шлеперот до судот го возел СоросПосле еден шлепер доказен материјал кој е само дел од криминалот, џоксата на темава зборува за мрачни сили, сорос и слабеење на дпмне.
Џоксата програмерот