Ако немаш болки земај ги овие капсули барем 6 месеци и после ова оди на ехо, за да се види дали камењата се смалуваат.fala vi mnoguu ne e izgleda opasno zasto nemam bolki, a imam poveke kamenja.....ke probam so tie apcinja ako ne ke odam da me zakolat )))
oks abe jas go prasav doktoroot toj mi vika demek nema lek mora operacija ama jas ke probam so ovie pa ke vidime )) fala mnoguАко немаш болки земај ги овие капсули барем 6 месеци и после ова оди на ехо, за да се види дали камењата се смалуваат.
Абе чим докторот ти кажал мора операција, иди. Он сигурно знае повеќе од нас тука. Ај со среќа.oks abe jas go prasav doktoroot toj mi vika demek nema lek mora operacija ama jas ke probam so ovie pa ke vidime )) fala mnogu
aaj faala .... strav mi e na operacija ....(((( so se mora se mora!!!!Абе чим докторот ти кажал мора операција, иди. Он сигурно знае повеќе од нас тука. Ај со среќа.
Што има да се плашиш, ваљда не е опасна операција ко на срце или сличноaaj faala .... strav mi e na operacija ....(((( so se mora se mora!!!!
Немој,стави си во главата дека тоа е за твое добро,и ако ј направиш таа операција ќе ти биде подобро.NE AMA SEA NA PSIHICKA BAZA MI E KOGA NE ZNAEV NISS NE MI BESE A SEA SE CUVSTVUVAM GLUPAVO......
Оперативен зафат, лапараскопски или класичен. Класичниот се карактеризира со поголем рез и погдолго време на опоравување, а лапараскопскиот побрзо време на опоравка и помало оштетување на ткивата. Доколку сте млад/а и немате никакви пропратни заболувања (на пример, астма, ХОББ и сл...) лапараскопскиот третман е препорачлив.((( imam problem denes mi kazaa deka imam kamenja vo zolcka....ima li pomos????