- Член од
- 16 јануари 2014
- Мислења
- 2.342
- Поени од реакции
- 1.619
Лудак еј..
Што побрзо да го стигне правдата толку подобро, му ебам копиљот ретардиран
Лудак еј..
Ти се има слошено од саламата во сендвичот па бладаш сега.Мислам дека ти ми ја прати кога ми се закануваше.Но изгледа друга будала била.Па малце ли ве има на темава.
0 obvinenija od SJO za DUI neli?@lans 3 обвиненија од СЈО нели?
Има барање за притвор на нивниот координатор.0 obvinenija od SJO za DUI neli?
ama tebe ne te tangira toa, bitno vmro e gotovo.
za kriminalot vo nekoja druga prilika
konecno e jasno, vo mkd samo makedoncite kradat.
albancite sto se 17 godini na vlast se cisti kako solza
Треба ВМРО да не изненади сите и да гласа за продолжување на работата на СЈО па да се стигне сите снимки да се преслушаат и анализираат и отворат истраги и за други политичари.0 obvinenija od SJO za DUI neli?
ama tebe ne te tangira toa, bitno vmro e gotovo.
za kriminalot vo nekoja druga prilika
konecno e jasno, vo mkd samo makedoncite kradat.
albancite sto se 17 godini na vlast se cisti kako solza
toa e toaИнаку и за координаторот на пратеничката група на ДУИ побаран е притвор. За тие што прашуваа за ДУИ
proslava za 4ti juliZasto se sprema ogromen ognomet na poligonot kaj kale? Na kale i okolu amerikanskata ambasada vrie od policija i vojska.
Ispustiv nesto?
sea ti me potsekjas na patriotskite zhmoroni koga si lajkaa samite edni na drugi koga relativiziraa sranjata na vmroЧекај, лансот вечер ќе почне со жалопојките - „еден ко ниеден“...а има доста материјал за него денеска. Неговите сонародници демолирале пумпа у Крива Паланка, а КУРир ги напаѓаше - ќе треба пак од неговите фамозни харикири-постови да читаме.
dobro eАма чекајте сеа.. Нели немаше ни едно обвинение за ДУИ? Ај сите да си ги изедете гомната, особено @lans, мада, тебе к*р те боли, имаш извадено бугарски пасош, али битно е Заев што потпишал во Софија.. Кои куртони мајко мила