- Член од
- 25 јуни 2017
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Дали може преку внука ми да извадам бугарски пасош? ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И пaсoш.Не сaмo држaвјaнствoNeka go zadrzat sto sakaat neka pravat so originalot samo drzavjanstvo da mi dadat. Drugo ne mi treba![]()
Normalno neli sme esin narod sve drzaviI sea sho se dogovorivme? Kje dobieme li drzavjanstva ?![]()
Abre Mikja, clen si na forumot od april 2017. Za dva meseci imas postirano 530 pati. Daj molim te ako imas nesto da prasas - prasaj, ili nesto od iskustvo licno da pises. Dosta vise ne mudruvaj, ne ti e ova forum da si pravis muabet, I da pisuvas sve sto ke ti padne na pamet u momentot. Ne moze covek od tvoite postovi da procita nesto korisno. Samo gi polnis stranite od forumot so tvoi nerelevantni razmisluvanja. Mislam deka mnogu ke se soglasat so mene. Fala, prijatnoПoубaв филинг ке имaм,a и немa дa пишувa REPUBLIQUE DE MACEDOINE[DOUBLEPOST=1498311830][/DOUBLEPOST]
Taкa oд стaрт зaпoчнa темaтa е држaвјaнствo,a нaјчестo зa пaсoш се муaбетите.Инaку рaзликaтa сите јa знaaт пoмеѓу држaвјaнствo и пaсoш.
Пoвеќетo oд пoстoвите се нa другa темa.oк не пoстирaм сaмo ке читaм штoм тaквa е рaбoтaтa.Abre Mikja, clen si na forumot od april 2017. Za dva meseci imas postirano 530 pati. Daj molim te ako imas nesto da prasas - prasaj, ili nesto od iskustvo licno da pises. Dosta vise ne mudruvaj, ne ti e ova forum da si pravis muabet, I da pisuvas sve sto ke ti padne na pamet u momentot. Ne moze covek od tvoite postovi da procita nesto korisno. Samo gi polnis stranite od forumot so tvoi nerelevantni razmisluvanja. Mislam deka mnogu ke se soglasat so mene. Fala, prijatno![]()
Samo eden se pofali a drugite si kjutat za zal. Inaku ima izlezeno ukazi otprilika 27 ukazi od februari do sea.Мене ми е сумливо што само еден на форумот се пофали со указ од февруар до сега.... каде впрочем се проверува кога е излезен некојси указ?
Nemoguće da se 5 ukaza mesečno potpisuju,po matematiku bi onda trebalo meni da se potpiše za 6 godine jer je potposan čoveku koji ima broj 8660/2015 a ja sam 400 broka posle njega.
Послато са 5010D уз помоћ Тапатока
Kќе појдам до Софија директно кај вицепрезидентот...да видам на лице место што е работата... ако не е нешто во ред ќе носам венчаницата стара... после 1 јули...ако има некој што ќе оди... Прилеп, Битола... нека кажи...Samo eden se pofali a drugite si kjutat za zal. Inaku ima izlezeno ukazi otprilika 27 ukazi od februari do sea.
Spodeluvam sigurni informacii. Majka mi zema Ukaz broj 8 vo Januari, a eden prijatel zema Ukaz broj 35 vo Juni. Vo meguvreme izleguvaat ukazi ama na forumov lugeto spodeluvaat samo koga imaat maka (za zal).
Se nadevam nekoj ke izleze fer so tocni informacii i ke spodeli koga ke ima potpisan Ukaz.
Inaku edinstveno mesto kaj sto mozes da proveris koj Ukaz e izlezen e statusot kaj sto proveruvas sekojdnevno. Dokolku imas nekoj blizok ili prijatel sto dobil potpisan Ukaz togas ke ja imas ovaa informacija.
So sreka,kolku dolgo cekahte?Konecno potpisan ukaz, 8430/2015
Cekame veke podolgo vreme.
Pozz do site
Ko lku dolga?Konecno potpisan ukaz, 8430/2015
Cekame veke podolgo vreme.
Pozz do site