- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.010
- Поени од реакции
- 6.488
А јужниот тек до каде е?Е ова е смешка веќе...
А јужниот тек до каде е?Е ова е смешка веќе...
Набргу ќе пенетрира кај сестра ти ...А јужниот тек до каде е?
tek sea kje ima pariОсеќам ќосињата ќе се соберат у Крушево, али сега е друга полиција. Ќе биде интересно у секој случај. Како и да е, пари и надаље нема, трујте се со историја и наци политика.
Ако е ефтин битно со очите што светат да не потсетат дека ни ебале матер.
...кажи барем еден период, една година, кога не го сториле тоа ,, ни е_беле матер,, тие што се на власт?Ако е ефтин битно со очите што светат да не потсетат дека ни ебале матер.
zosto gnevot kon kriminalcite mijalkov i gruevski go koristis kako povod da ja mrzis cela drzava?Мене ме заболи за Македонија и нејзината лажна историја и идентитет искрено,кога татко ми отиде во УЈП да пријави 10% повратен данок на ДДВ таа ороспијата на шалтер му рече "ако ти префрлиме пари на сметка подоцна ќе те казниме 3000 евра" бидејќи нормално Мијалков не сака конкуренција,кога во 2014 година воведија данок на крадење 10% од добивката на игри на среќа му беше гаље на Груевски за мене што изгубив илјадници евра?е сега тука доаѓаме до прашањето..штом на Мијалков и на Груевски не му е гаље за народот и редат казни на големо зошто ЈАС ЛИЧНО ЈАС да сум загрижен за некоја си вештачки создадена држава?.
Споменикот на цар Самуил во Софија кошта 100,000 лева или 50,000 €.
... ко то каже? имаш доказ ..да видам фактура со износ? или ова бош муабети од Нет портали и од Весела Веселинова?Споменикот на цар Самуил во Софија кошта 100,000 лева или 50,000 €.
https://news.bg/politics/okolo-100-000-leva-struva-pametnikat-na-tsar-samuil.html
pa namesto da ja popravat taa greska vo ucebnicite sto ja vovedoa mijalkov i gruevskiПа 20 дена се на власт,претходно некој 11 години беше на власт и си ги присвои Тодор Александорв и Ванче Михајлов за свои херои..тоа не е срамота?..ти ги спомнуваш во контекст како СДСМ да се 1 година на власт а не 20 дена
Добро владе вака прилично ми делуваш нормален и зачудувачки како е можно да ги подржуваш баграта криминалци ама да те прашам нешто искрено...чинам од Битола си не ти е жал малце за градот на какво ниво дојде?..во каква руина е претворен?..колку многу иселени има?..за затворените дуќани?..за уништените улици,за пропаднатата сала и стадион..за мизерниот клинички центар..за загадениот воздух од Рек...не те разбирам искрено..12 ебани години гулмецот е градоначалник..како не ви е срам да ги браните искрено[DOUBLEPOST=1498135516][/DOUBLEPOST]
Јас не сум од ничија партија,каков Муки какви бакрачи
ime i prezimeАбе паметен ај кажи кај ви е истакнатиот функционер од Тетово кој не сакаше табла двојазична пред 2 години. Тој е СДС ама не е предавник и му се спротистав на Црпко. Знаеш зошто, затоа што е малцинство во својот град и се бори за Македонците. Е тоа одговри прво
Жалам,фактурата ја изеде мачката... ко то каже? имаш доказ ..да видам фактура со износ? или ова бош муабети од Нет портали и од Весела Веселинова?