Е добро еве така и да е, згрешиле ај сега кажи како ќе го славиш Илинден со бугарите, М?[DOUBLEPOST=1498132323][/DOUBLEPOST]Луѓето магично забораваат кога тие беа со ДУИ на власт,како делегација на АРМ во 2012 му се поклонуваше на гроб на УЧК,магично го заборавија Албанскиот марш низ цело Скопје во декември 2012 на 100 години Албанска држава,поставените знамиња во Кичево уште кога имаа Вмровски градоначалник,пола полиција во Прилеп и Битола е составени од Албанци во нивно време ама важно сега Заев го обвинуваат дека ја продавал државата,башка тоа што накотија 4 милијарди евра долг .
За Бугарските работи не ни сакам да спомнувам,од смешно посмешно ќе испадни..
ООО Црпковци, како е ма власт министар те турија или само на Чивас си ??Се појави пак психијатрискиов случај.
Кои Бугари?..партиското членство на Вмро-Дпмне со Бугарските пасоши или они во Бугарија што живеат?Е добро еве така и да е, згрешиле ај сега кажи како ќе го славиш Илинден со бугарите, М?
Односот на пастирот & фамилијата(вмро шумадија)кон сите(освен драга Србија) беше точно како што му требаше за да се/не изолира и да може да го паси стадото на рајат, сам и да му еби мамето кога и како сака.За Бугарските работи не ни сакам да спомнувам,од смешно посмешно ќе испадни..
Ти нели беше тој што викаше дека вие сте ВМРО и имате план како да ги сотрете комуњарите ?Е добро еве така и да е, згрешиле ај сега кажи како ќе го славиш Илинден со бугарите, М?[DOUBLEPOST=1498132323][/DOUBLEPOST]
ООО Црпковци, како е ма власт министар те турија или само на Чивас си ??
Мене сеа ташакот ме боли, 1000 евра плата, виски тече секој ден, ручеци секој ден...ти мисли се како ќе плаќаш 5000 евра пошто не знаеш албански и уште 5000 пошто не знаеш бугарски.[DOUBLEPOST=1498132560][/DOUBLEPOST]Е добро еве така и да е, згрешиле ај сега кажи како ќе го славиш Илинден со бугарите, М?[DOUBLEPOST=1498132323][/DOUBLEPOST]
ООО Црпковци, како е ма власт министар те турија или само на Чивас си ??
Според договорот, при посетата на Борисов, двајцата пак треба да положат цвеќе на споменикот на плоштад. Е сега има една разлика тука: нашиве „патриоти“ не напишале дека е македонски цар...Значи Грујо е крив што Заев отиде у Софија на баци рака. Се поклони пред бугарскиот цар Самуил и договори заедничко славење на Илинден.
И ЉуБчо може сега вода да му носи на Заев.
Добри овие шарениве неутрални форумџии
Овој ретардот се закануваше со колење на предавниците после изборите.Каков чобан
Да бе тој сум и уште работиме да бе сотреме, само и европа е Либерално комуњарска и тоа е силен противник. Ама не менуваме став комуњар=предавник. ИстоТи нели беше тој што викаше дека вие сте ВМРО и имате план како да ги сотрете комуњарите ?
Не е Грујо крив туку ДПМНЕ немаат лице да зборуваат за Заев бидејќи пола партиско стадо му е со Бугарски пасош и се пишаа од прадедо и прабаби Бугари за да купуваат поефтини коли..и да те потсетам ДПМНЕ јавно ги обелодени Тодор Александров и Ванче Мијалков како Македонски Херои..резил,страм,брука..тоа е продавање на држава..еден од најголемите крвници што убиваа Македонци ..Значи Грујо е крив што Заев отиде у Софија на баци рака. Се поклони пред бугарскиот цар Самуил и договори заедничко славење на Илинден.
Ти викам ја Грујо го заеба Заев. А за заедничкото славење Илинден ? Коментар некој ?Мене сеа ташакот ме боли, 1000 евра плата, виски тече секој ден, ручеци секој ден...ти мисли се како ќе плаќаш 5000 евра пошто не знаеш албански и уште 5000 пошто не знаеш бугарски.[DOUBLEPOST=1498132560][/DOUBLEPOST]
Според договорот, при посетата на Борисов, двајцата пак треба да положат цвеќе на споменикот на плоштад. Е сега има една разлика тука: нашиве „патриоти“ не напишале дека е македонски цар...
Немора пред Самоил, нека иде во Ваташа или во Прилеп нека положи тамуи цвеќе. Патриотите згрешиле предавниците ќе ги оправат тие грешкиМене сеа ташакот ме боли, 1000 евра плата, виски тече секој ден, ручеци секој ден...ти мисли се како ќе плаќаш 5000 евра пошто не знаеш албански и уште 5000 пошто не знаеш бугарски.[DOUBLEPOST=1498132560][/DOUBLEPOST]
Според договорот, при посетата на Борисов, двајцата пак треба да положат цвеќе на споменикот на плоштад. Е сега има една разлика тука: нашиве „патриоти“ не напишале дека е македонски цар...
Посетата на Заев на Софија од политички аспект беше одличен чекор. Тоа дали Самуил бил бугарски или македонски цар на нормален човек од 21 век му е важно колку ланскиот снег. Цар Самуил бил инаку братоубиец, кој сака нека се поистоветува со такви ликови, јас не сакам.Значи Грујо е крив што Заев отиде у Софија на баци рака. Се поклони пред бугарскиот цар Самуил и договори заедничко славење на Илинден.
Ти не мисли многу на тоа сега. Мисли од каде ќе најдеш 10 илјади евра. (годишно) Или научи си албански и блгарски. Ние од власта нема да плаќаме, сега нас не не' фаќа закон.Немора пред Самоил, нека иде во Ваташа или во Прилеп нека положи тамуи цвеќе. Патриотите згрешиле предавниците ќе ги оправат тие грешки