Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
M

macgowan

Гостин
СЈО неделава изгледа ќе им здрви обвиненија на преку сто вмровци. :icon_lol:
Многу интересни моменти ќе има до крајот на месецов, така се чини...
Апсурдите кај мвро се безбројни, но посебно ми е мил и морам да го истакнам тој еколошкиот, како тие кои до вчера не го дишеа истиот воздух со останатите предавници, слуги на сорос, платеници нато зликоваца итн. станаа многу, најмногу загрижени за депонијата во Струга(која самите ја запалија)...сега очекувам мвро стадото од пелагонија да го закренат и да го блокираат РЕК, ако не барем една волта нека манат по широк сокак во име на здравјето како што маваа до пред некој ден „за државата“. Истите патриоти кои си праеја ташак, се кекелеја ко зелени, сите „бате стално вака беше шо сега ви текна за воздухо“ чеда антички кои за уши ги вадеа после на контрапротести сега сакам да ги видам на улица ама за друго „арно“ за тоа што ненадејно изгледа почна и нив да ги труе, мајката!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.270
Поени од реакции
15.390

Што се дешава у дувлото?
Јавно и отворено – поддршка за Кочо Анѓушев!
http://www.slobodenpecat.mk/kolumni/javno-otvoreno-poddrshka-za-kocho-angushev/
Остај ги луѓето на раат...цела ноќ го полирале Мерцедесот за да не се познаваат гребаниците::facepalm:

А башка е вчера е фатиле и Рада(незнам само за што....)како му пркоси на Зајко и си се вози низ Скопјето во Мерцедесот. Има и снимка, ама ај да не претеруеме

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Многу интересни моменти ќе има до крајот на месецов, така се чини...
Апсурдите кај мвро се безбројни, но посебно ми е мил и морам да го истакнам тој еколошкиот, како тие кои до вчера не го дишеа истиот воздух со останатите предавници, слуги на сорос, платеници нато зликоваца итн. станаа многу, најмногу загрижени за депонијата во Струга(која самите ја запалија)...сега очекувам мвро стадото од пелагонија да го закренат и да го блокираат РЕК, ако не барем една волта нека манат по широк сокак во име на здравјето како што маваа до пред некој ден „за државата“. Истите патриоти кои си праеја ташак, се кекелеја ко зелени, сите „бате стално вака беше шо сега ви текна за воздухо“ чеда антички кои за уши ги вадеа после на контрапротести сега сакам да ги видам на улица ама за друго „арно“ за тоа што ненадејно изгледа почна и нив да ги труе, мајката!
Да ги отруе лицемери одвратни, не можам веќе да ги гледам како преку ноќ почна се да им смета, а до вчера за нос ги вадеа од дома на протести.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.787
Поени од реакции
1.698
Мора да се навикнат членовите на двата табора, па и на форумот, да прават транзиција од напад во одбрана, и обратно, тоа не е ни малку лесна задача, особено кога играш на тие диаметрално спротивни позиции во последните 11 години, многу од нив заборавиле како се игра, што е сосема ОК, најголема загриженост ми е за медиумите да не ни се повтори ситуација да немаме опозициски медиуми. Но ќе се навикнат полека.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
@мкд владе , зарем и ти сине си гласал за оваа опција? "Сметам дека треба да се влезе во НАТО по секоја цена (промена на име)."

Аииии :icon_lol:

Член од
7 април 2015
Мислења
2.787
Поени од реакции
1.698
@мкд владе , зарем и ти сине си гласал за оваа опција? "Сметам дека треба да се влезе во НАТО по секоја цена (промена на име)."

Аииии :icon_lol:
И јас исто, мислам неможе некој повеќе да ја сака БЈРМ, отколку некое нормално име, сега не ми се допаѓа премногу Вардарска, но би прифатил Северно Македонец како алтернатива, подобро од тоа неможе.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Сегa е вaжнo и шaрените дa се прoизнесaт, зaштo НАЛИ oни сo Милчин штaмпaa мaици DON'T YOU FIROM ME.[DOUBLEPOST=1497798904][/DOUBLEPOST]Don't you firom me
I'm North Macedonia

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
И јас исто, мислам неможе некој повеќе да ја сака БЈРМ, отколку некое нормално име, сега не ми се допаѓа премногу Вардарска, но би прифатил Северно Македонец како алтернатива, подобро од тоа неможе.
Македонска Македонија

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
На форумов се потсмеваат со законите и уставот. Речиси се на Заев му е подарено надвор од устав и пракса.
Не се потсмеваат со законите и уставот, со тебе се потсмеваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom