Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
СЈО неделава изгледа ќе им здрви обвиненија на преку сто вмровци. :icon_lol:
Многу интересни моменти ќе има до крајот на месецов, така се чини...
Апсурдите кај мвро се безбројни, но посебно ми е мил и морам да го истакнам тој еколошкиот, како тие кои до вчера не го дишеа истиот воздух со останатите предавници, слуги на сорос, платеници нато зликоваца итн. станаа многу, најмногу загрижени за депонијата во Струга(која самите ја запалија)...сега очекувам мвро стадото од пелагонија да го закренат и да го блокираат РЕК, ако не барем една волта нека манат по широк сокак во име на здравјето како што маваа до пред некој ден „за државата“. Истите патриоти кои си праеја ташак, се кекелеја ко зелени, сите „бате стално вака беше шо сега ви текна за воздухо“ чеда антички кои за уши ги вадеа после на контрапротести сега сакам да ги видам на улица ама за друго „арно“ за тоа што ненадејно изгледа почна и нив да ги труе, мајката!

DCmGzNCWsAAhD5r.jpg

Што се дешава у дувлото?
Јавно и отворено – поддршка за Кочо Анѓушев!
http://www.slobodenpecat.mk/kolumni/javno-otvoreno-poddrshka-za-kocho-angushev/

Последно уредено:
DCmGzNCWsAAhD5r.jpg

Што се дешава у дувлото?
Јавно и отворено – поддршка за Кочо Анѓушев!
http://www.slobodenpecat.mk/kolumni/javno-otvoreno-poddrshka-za-kocho-angushev/

Остај ги луѓето на раат...цела ноќ го полирале Мерцедесот за да не се познаваат гребаниците::facepalm:

mercedesssss-640x355.jpg

А башка е вчера е фатиле и Рада(незнам само за што....)како му пркоси на Зајко и си се вози низ Скопјето во Мерцедесот. Има и снимка, ама ај да не претеруеме

Многу интересни моменти ќе има до крајот на месецов, така се чини...
Апсурдите кај мвро се безбројни, но посебно ми е мил и морам да го истакнам тој еколошкиот, како тие кои до вчера не го дишеа истиот воздух со останатите предавници, слуги на сорос, платеници нато зликоваца итн. станаа многу, најмногу загрижени за депонијата во Струга(која самите ја запалија)...сега очекувам мвро стадото од пелагонија да го закренат и да го блокираат РЕК, ако не барем една волта нека манат по широк сокак во име на здравјето како што маваа до пред некој ден „за државата“. Истите патриоти кои си праеја ташак, се кекелеја ко зелени, сите „бате стално вака беше шо сега ви текна за воздухо“ чеда антички кои за уши ги вадеа после на контрапротести сега сакам да ги видам на улица ама за друго „арно“ за тоа што ненадејно изгледа почна и нив да ги труе, мајката!
Да ги отруе лицемери одвратни, не можам веќе да ги гледам како преку ноќ почна се да им смета, а до вчера за нос ги вадеа од дома на протести.

Мора да се навикнат членовите на двата табора, па и на форумот, да прават транзиција од напад во одбрана, и обратно, тоа не е ни малку лесна задача, особено кога играш на тие диаметрално спротивни позиции во последните 11 години, многу од нив заборавиле како се игра, што е сосема ОК, најголема загриженост ми е за медиумите да не ни се повтори ситуација да немаме опозициски медиуми. Но ќе се навикнат полека.

@мкд владе , зарем и ти сине си гласал за оваа опција? "Сметам дека треба да се влезе во НАТО по секоја цена (промена на име)."

Аииии :icon_lol:
И јас исто, мислам неможе некој повеќе да ја сака БЈРМ, отколку некое нормално име, сега не ми се допаѓа премногу Вардарска, но би прифатил Северно Македонец како алтернатива, подобро од тоа неможе.

...читај го уставот, не зборувај паушал ти што мислиш !
На форумов се потсмеваат со законите и уставот. Речиси се на Заев му е подарено надвор од устав и пракса.

Сегa е вaжнo и шaрените дa се прoизнесaт, зaштo НАЛИ oни сo Милчин штaмпaa мaици DON'T YOU FIROM ME.[DOUBLEPOST=1497798904][/DOUBLEPOST]Don't you firom me
I'm North Macedonia

И јас исто, мислам неможе некој повеќе да ја сака БЈРМ, отколку некое нормално име, сега не ми се допаѓа премногу Вардарска, но би прифатил Северно Македонец како алтернатива, подобро од тоа неможе.
Македонска Македонија

На форумов се потсмеваат со законите и уставот. Речиси се на Заев му е подарено надвор од устав и пракса.

Не се потсмеваат со законите и уставот, со тебе се потсмеваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom