- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.028
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване
Aплицирано е октомври 2016
Aплицирано е октомври 2016
Od finalna na dopolnitelna te stavija taka? ili cekase ukazBroj 9k/2015 so intervju mart 2016 deneska me stavija na dopolnitelna
tocno e toa se sto ste go pisale i jas go pisuvam istoto ama nema koj da razbere,ni ostanuva samo da cekame.A tuka na forumot ima dosta posrednici i si pisuvaat na niv kako kje i odgovara.Ni ostanuva samo da cekame[DOUBLEPOST=1497535410][/DOUBLEPOST]kjeOti site sho se bile na dop pa finalna pa pak na dop nejchat da chujat ili nejchat da razberat shhoe e rabotata... ubo beshe kazhano i pishveshe na internet oti potpresedalekata dobila od eu pismo kaj sho velit oti se najdeni 100 kriminalci so bg pasoshi i oti ta che napraj svoja komisija sho che gi provervit povtorno vo site sluzhbi oti e minvano dosta godini od ko se aplicirani... imet i od 2012 i e mozhno oti nekoi od nimi e naprail nesho i zato povtorno che gi provervit i to e.... i plus.... site postari predmeti sho se ministerstvoto za pravda povtorno gi kontroliret vo mvr vo dans vo site nivni sluzhbi koi set za to.... i ne gi bunvete lugjeto i lazhite oti trebit da deit pak dop dok ko veche gi dale i i od chico i od strina i od baba i od brached i ne ebitno od koj... se na se... pak se site staeni na proverka i trebit vreme da projdit i trebit site 19000 da se potrpime i da pochekvame ta proverka da zavrshit.. toa e i dosta go polnite forumo so edni te isti prashanja i netochni odgovori .... sekoj od to posrednicite ova go znajt i istovo che vi go kazhhit...
cekasIsto i mene od finalna denes na dopolnitelna intervju vo mart 2016. Sto ponataka dali nekoj znae???![]()
Ova e toj sindrom "Makedonija vo srceto, ama ziveam stranstvo i ne se vrakjam".Vlado Ljamov to Kolku Egejci ima na Facebook
1 hr ·
- Па како Македонци кога сте родени во Бугарија?
Едно од децата:
- Абе чичко, што се правиш недоветен. Ако лав се роди во свињарник, свиња ли е?!?!?
Like
Comment
Ве молам да ја пријавите на фб оваа будалава, што им прави лоша услуга на тие што чекаме и молиме за документи од Бугарија, овие навреди нема да ни се од корист, а патем будалава пишува од Нов Зеланд.
Кликнете на имево и пријавете го профилов.
Владо Љамов
Скроз од десно кај тоа message do nego ima ... tri tocki klik na trite tocki i report!
Da i ne samo toa, tuku toj si pobegnal se spasil, a sega saka da nasteti na tie Makedonci sto seuste ziveeme vo Makedonija, pod maskata na patriotizam, ova e zloba i podlost, ve molam prijavete goOva e toj sindrom "Makedonija vo srceto, ama ziveam stranstvo i ne se vrakjam".
Od finalna na dopolnitelnaOd finalna na dopolnitelna te stavija taka? ili cekase ukaz
Со какви документи си ?[DOUBLEPOST=1497540813][/DOUBLEPOST]Isto i mene od finalna denes na dopolnitelna intervju vo mart 2016. Sto ponataka dali nekoj znae???![]()
Со какви документи си ?Broj 9k/2015 so intervju mart 2016 deneska me stavija na dopolnitelna