Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
само што ова не е од сега, кој бил у Систина знае какво еалбанскиот и косовскиот здравствен фонд имал склучено договор со наши приватни клиники.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само што ова не е од сега, кој бил у Систина знае какво еалбанскиот и косовскиот здравствен фонд имал склучено договор со наши приватни клиники.
Да, и Кљусев победи во 1991 година, формира влада.Fakticki pobednik e toj kojshto ke uspee da ja sostavi vladata. Mislam deka toa ne beshe slucaj so DPMNE na poslednite izbori.
Znam, znam, stranski sluzbi, ambasadi i diplomati gi zaebaa...
Додај тука укинување на секаква парична помош од државата кон куртони кои плукаат по државата и македонскиот народ,и да се забрани со закон испраќање на наши граѓани на лекување во странство и кривично да одговара секој кој ќе оди на такво лекување.
Да не заборавиме дека и Македонија од нула ги изгради своите погони фабрики рафинерија електросопанство, и дека рудите и земјоделските производи се сопственост на Македонскиот народ, така да со ззакон се одземат сите фирми и компании кои се во странски раце во Македонија и да се протераат сите странци кои овде управуваат со фирми рудни или земјоделски богатства.
Ова е класична Open Borders политика.
Државата не е твоја, туку сечија.
Но македонското здравство, со сите свои маани е наше, а не сечие.
Целиот систем ние сме си го изградиле од нула,
Објектите, опремата, и кадрите што сме ги обучиле, сето тоа постои благодарение на македонскиот народ,
кој што дава дел од платата за да тоа функционира.
Не може некој од страна да дојде и да си ги користи услугите, па макар и повисоки цени да плаќал.
Ако се случи ова, Таривари и Заев ќе одговараат кривично, за неовластено присвојување на имот.
Има и опција сите граѓани кои плаќаат здравствено осигурување, да го тужат Министерството и Владата,
ако заработува од граѓани кои не се државјани на Македонија, на осигурениците да им се исплаќа секој месец ОШТЕТА.
Не знам за вас, ама јас нешто не сум посебно расположен да давам пари секој месец за да од тоа имаат корист странци.
Систина е друго, тоа е приватна фирма која не е создадена со наши средства, за разлка од Министерството за здравство.само што ова не е од сега, кој бил у Систина знае какво е
Погледни подалеку од носот, наместо да се задоволиш со "подобар е од Бети Канчевска".
Не заборавај, може да биде и подобар лопов од Бети Канчевска.
Grujo e porazen i go chekaat rochishta. I probaj da go nadminesh ovoj moment. Nekolku meseci se teteravish, gi oteche lugjevo ovde...Да, и Кљусев победи во 1991 година, формира влада.
Затоа реков, ако се случи вакво нешто, што не би ме изненадило и да се случи.Слободно види ја емисијата ја има на јутјуб и дознај самиот што кажал, ако воопшто те интересира.
Реагираш на вест објавена од Инфомакс а пострана од Иреал.![]()
такво нешто не спомна министерот, тоа инфомакс или грешка разбрале или намерно дезинформираат.Затоа реков, ако се случи вакво нешто, што не би ме изненадило и да се случи.
и да се затвори секој оној кој имал купен производ кој не е македонски и кој увезол нешто од странство и има дома или во банка странска валута.Додај тука укинување на секаква парична помош од државата кон куртони кои плукаат по државата и македонскиот народ,
а цицаат пари од истите.
Да не ме сфатиш погрешно, дали на тебе мислам, да, на тебе мислам,
затоа што само паразит кој не мрднал со прст во животот може да напише ваков дебилен одговор.
Заев е победник пошто формирал влада што значи дека зад него седи мнозинството на граѓаните на Македонија.Грешка си, тоа покажа огромна поддршка кај некои други фактори. Впрочем, затоа и Заев не поднесе оставка на 12 декември.
Ова е класична Open Borders политика.
Државата не е твоја, туку сечија.
Но македонското здравство, со сите свои маани е наше, а не сечие.
Целиот систем ние сме си го изградиле од нула,
Објектите, опремата, и кадрите што сме ги обучиле, сето тоа постои благодарение на македонскиот народ,
кој што дава дел од платата за да тоа функционира.
Не може некој од страна да дојде и да си ги користи услугите, па макар и повисоки цени да плаќал.
Ако се случи ова, Таривари и Заев ќе одговараат кривично, за неовластено присвојување на имот.
Има и опција сите граѓани кои плаќаат здравствено осигурување, да го тужат Министерството и Владата,
ако заработува од граѓани кои не се државјани на Македонија, на осигурениците да им се исплаќа секој месец ОШТЕТА.
Не знам за вас, ама јас нешто не сум посебно расположен да давам пари секој месец за да од тоа имаат корист странци.
А ќе се лекуваат во министерството за здравство?Систина е друго, тоа е приватна фирма која не е создадена со наши средства, за разлка од Министерството за здравство.
Систина е друго, тоа е приватна фирма која не е создадена со наши средства, за разлка од Министерството за здравство.
Така е.Фала богу што се смени влада па не фледаме повеќе по ФБ за донации.сега ќе има услови за лекување, парите нема повеќе да се одлеваат во стиропорни бароци, бетонски галии фалсификуван мермер скапи лимузини и мебели за власта туку ќе одат каде се најпотребни[DOUBLEPOST=1497445299][/DOUBLEPOST]
Ептен детски размислуваш, србија цела деценија војуваше или воено помагаше конфликти во соседството. Хрватска, Босна, косово. И после 10 години светот рече - доста е.[DOUBLEPOST=1497445362][/DOUBLEPOST]
Тоа е шпанија и за такви крупни одлуки треба да одлучи целиот народ на шпанија а не неколку општини.
Дај боже да биде.