Парга

Не се сеќавам баш мислам дека до Лихнос беше 5 евра правец, а до Саракинико 7 евра правец, но не ме држи за збор. Од градските плажи Писокрионери, онаа помалата, ти е многу поубава
Во ред, фала ти многу :)

Ако не е тајна преку кои агенции разгледуваше, ме интересира дали има хотели или само апартмани има.
Агенцијата шо ми фати око беше Атлантис, а понудата беше за вила Габриел ми се чини. Звонев за подетално ама не креваат на телефон.

Вила Апостолис е супер,ја препорачувам доколку одите во Парга. :)

Некој што бил лани во Парга, да сподели искуство и да препорача некои ресторани (не толку скапи) :)

Некој што бил лани во Парга, да сподели искуство и да препорача некои ресторани (не толку скапи) :)

Јас бев лани,јадев во неколку ресторани и храната секаде беше мн убава,конкретно име незнам...
Имаше некои акции во одреден дел од денот на пример пица,салата и две пива за 15евра и сл.

Некој што бил во скоро време во Парга да ми каже како е таму со транспортот, дали има автобуски линии до плажите и колку чинат?

Некој што бил во скоро време во Парга да ми каже како е таму со транспортот, дали има автобуски линии до плажите и колку чинат?
Нема никаков автобуски превоз. Тие плажи што се блиску се оди пешки, останатите со моторче/такси/бродче...

Здраво,

Дали некој има искуство со агенцијата Магелан Травел и некоја од овие вили: http://magelantravel.com.mk/offers.aspx?language=mk&id=SuKg9fZ9PAc=

Слични понуди гледам и тука:
http://www.samaholiday.com.mk/index...ategory/64-парга-сместување-студија-апартмани

Krisa i Teo e na pocetok na Parga,a toa znaci deka e mn daleku od plazata Valtos ako se odi peski...podobri se vilite sto se vo centarot.
Jas bev vo vila Apostolis..mn dobra ama ja nema vo ponudata.

Би сакал да ги прашам тие што биле годинава во Парга за тоа каква е можноста за поставување на сопствен чадор на некоја од плажите, дали воопшто може да се постави чадор или потребно е да се изнајмат лежалки?
Дали во однос на финансиската ситуација што е во Грција ова лето има некоја драстична разлика во цените?

Би сакал да ги прашам тие што биле годинава во Парга за тоа каква е можноста за поставување на сопствен чадор на некоја од плажите, дали воопшто може да се постави чадор или потребно е да се изнајмат лежалки?
Дали во однос на финансиската ситуација што е во Грција ова лето има некоја драстична разлика во цените?

Јас бев лани и можеше да се стави чадор и на Валтос,и на другите две плажи во Крионери и Писо Крионери. ..лежалките беа многу скапи.

Здраво, гледам дека е замрена темава. Некој што бил лани да раскаже што како е со цените, јас добив информација дека само во Парга се плаќаат чисти лежалки - 8 еур, без пијачка. Гирото и се останато од храна било многу поскапено, дури стигало цена за гиро до 5 еур... Ајде ве молам за демант, зошто ѓаволипол би ме чинеле 7 дена во јуни :)[DOUBLEPOST=1495876702][/DOUBLEPOST]Здраво, гледам дека е замрена темава. Некој што бил лани да раскаже што како е со цените, јас добив информација дека само во Парга се плаќаат чисти лежалки - 8 еур, без пијачка. Гирото и се останато од храна било многу поскапено, дури стигало цена за гиро до 5 еур... Ајде ве молам за демант, зошто ѓаволипол би ме чинеле 7 дена во јуни :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom