Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ti pisuvas da sum jas glup, a ti pameten. Zatoa ti i dadov mogucnost da sam izvedes zakljucok.
A sto ti vadis recenici od kontekstot, toa pokazuva samo da ne citas so vnimanie.
I zatoa izveduvas krivi zakljucoci.
Sledniot tvoj post kade ce se osetam povreden, ce bide prijaven.
A ti i ponatamu bidi najpameten.
Dragi, Dragi..., de najdi kaj te spomnav tebe. Mozebi e vo prasanje ona so muvata i kapata, ne znam.

Tako je. Jeli znas zasto?
Zato sto neznam citat cirilicu. Nisam nikad naucio. Znam Njemacki,Engleski i Hrvatski perfektno.
Ja mislim da treba malo respekta ako se ja trudim i puno prevedem u google zato sto nemogu pola citat sta se ovdje pise.
Ali znas jos nesto? Sad znam gde je ignore. I to za tebe znaci bye bye
ja mlslim ti znas da kenjas a ne da sceniras

LEgitimo je da budes ljut ....nema veze ja ne zamjeram niskim strastima i tim da se kao kukavica krijes ispod zenskog nicka. Hvala na besplarnoj reklami za moj forum.
Evo i ja sam nasla puno ovih listi ali ih nisam ljepila okolo ajde da je stavio jednu ili dvije i kako da znam kad nesto nadem da to nije jos neko nasao kako se to odreduje moja ili tvoja lista, stvarno neznam ali netreba ih tako javno objavljivati i jos uz to masovno preko 300 ili vise i ja nadem sa nekim u/p i dam na pm i onda on nade 150 listi i objavi javno kao da je on nasao i sad vi recite za te liste jesu li vase ili moje pa ja mislim da tu nepostoji ono "nasi i vasi" jednostavno mi ih pronalazimo i nisu jedinstvene jer ih i drugi mogu naci skeniranjem jer to nije grumen zlata pa kada ga nadem samo je moje.
Eh da i tek sad objavljuje te liste a di je bio prije ?
Прегледај го приврзокот 170328

Dragi, Dragi..., de najdi kaj te spomnav tebe. Mozebi e vo prasanje ona so muvata i kapata, ne znam.

"Bidejki pogolemiot del ovde se glupi" se tvoji zboruvi.
Od kade ti pravo na toa, a jas sum toj sto ne skenira, ne kupuva, bara listi i lajka.
I sega uste mi dodavas i muvi i kapata.
Pa ti samo da ne citas vnimatelno, ti i pises nevnimatelno.
Zato i goviris da me ne spomnuvas. I te kako me spomnuvas i ne samo mene.

toa napisa.
e
toa sto ti napisa.

Gde ode onaj kingdali
komjuter mu se opet pokvario,ili
kad popravi nek mi posalje Bunga Bunga
Danke

"Bidejki pogolemiot del ovde se glupi" se tvoji zboruvi.
Od kade ti pravo na toa, a jas sum toj sto ne skenira, ne kupuva, bara listi i lajka.
I sega uste mi dodavas i muvi i kapata.
Pa ti samo da ne citas vnimatelno, ti i pises nevnimatelno.
Zato i goviris da me ne spomnuvas. I te kako me spomnuvas i ne samo mene.

toa napisa.
e
toa sto ti napisa.
Dragi, se izmaciv citajki vnimatelno i sepak ne razbrav sto sakas da kazes. Aj, lebati, ostavime.

moze imam,sve sacuvano uslikano od prvog dana i od onog kad te nije bilo jedno vrijeme pa daj ovo daj ono samo naprijed ,hahaha,pa i od izvestavanja sa drugog foruma samo naprijed hehehe,hajde na tebi je nije to sf pa da nemogu do pm poruka ,hehe nisam ti na ignore hahaha
72295581dcd1.gif

budala pamti pametan zapisuje i cuva
Internacionalu ako si se ti uhvatio toga ko ciji net koristi,ko ima vise ovog ili onog,da izdajes nekadasnje kolege i iznosis odje privatne poruke,onda si vrlo slaba roba ,nijesi ti nikakav internacional

moze imam,sve sacuvano uslikano od prvog dana i od onog kad te nije bilo jedno vrijeme pa daj ovo daj ono samo naprijed ,hahaha,pa i od izvestavanja sa drugog foruma samo naprijed hehehe,hajde na tebi je nije to sf pa da nemogu do pm poruka ,hehe nisam ti na ignore hahaha
72295581dcd1.gif

budala pamti pametan zapisuje i cuva
Čitajući tvoje komentare imam utisak da si ti sa većinom bio u dobrim odnosima. Sad više nisi, koji je razlog. Nemoguće da su svi oni loši a samo ti ispravan, prije će biti obrnuto. Znaš da je to bedno pretiti privatnim porukama, pokazuje tvoju nemoć. Koliko puta si do sada odlazio sa foruma pa se vraćaš kao ker podvijena repa. Naravno na ignor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom