Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ma ssta se ima pricati o interancionalu,white i soti,bokiju i jos par njih to su genije nad genijama al opet kazem za pojedine ljude na forumu da su hitlerovaci koji unistavaju swe redom,[DOUBLEPOST=1494227422][/DOUBLEPOST]
sta si hteo stim da kazes[DOUBLEPOST=1494227889][/DOUBLEPOST]
majmune nije nas majka na isti dan rodili nego smo se prijavili isti dan na forum majmuncino jedna
@ iptv-sat !
abe kolku godini imas ti...

Oprostite ako smetam ali tko tu koga *ebe???

333.png

111.png

4444.png

edit:
pitanje-
da li vas je majka na isti dan rodila?
XD

p.s.
moram dodati jos jednog padobranca

555.png

kažeš na isti datum došli?!?
koja koincidencija...

Nema nista misteriozno oko toga, bar sto se datuma tice. Naime, registracija na Kajgana forum je bila zatvorena jedno duze vrijeme, Tu negdje, oko tog datuma se moglo ponovo registrovati (ja sam dan ranije). Tako da nas se dosta registrovalo tih dana.
Dakle nisu (ili nismo) clanovi ni masona a ni iluminata. :)
Lazna uzbuna u prenesenom znacenju.

Ко зна како и где се вади цела листа из Enigma Web Iterface ??
Фала свима унапред ѕа одговор.

Последно уредено:
kljuki je OK,znam to,kada god sam tražio čovjek je pomogao,to što se datumi registracije poklapaju ništa ne znači,forum je bio dosta vremena zatvoren za registracije tako da nije nikakvo čudo ako se dosta ljudi regalo u isti dan pa i u isto vrijeme

kljuki je OK,znam to,kada god sam tražio čovjek je pomogao,to što se datumi registracije poklapaju ništa ne znači,forum je bio dosta vremena zatvoren za registracije tako da nije nikakvo čudo ako se dosta ljudi regalo u isti dan pa i u isto vrijeme
Kolega, hvala sto si me uzeo u odbranu ali da budem iskren, ja uopce nisam razumio sto je onaj htio reci. Ne znam jesam li ja i spomenuti ovdje u stvari ja pod razlicitim nickovima ili smo mi svi tu po "partijskoj liniji" kako cesto ovdje lupetaju ili sto vec, pa nisam smatrao za shodno uopce komentirati takvu bedastocu.
Uostalom, volio bih da prijavi onom striceku adminu koji ima zenski avatar svoje sumnje, neka ovaj provjeri IP adrese svih "sumnjivaca" pa kad popije ban zbog neopravdane prijave mozda se prosvijetli.
Pretpostavljam da isprika meni i ostalim spomenutim u tom postu od strane doticnog ne dolazi u obzir pa nema potrebe dalje potezati to pitanje.
Pozz

Последно уредено:
ma ssta se ima pricati o interancionalu,white i soti,bokiju i jos par njih to su genije nad genijama al opet kazem za pojedine ljude na forumu da su hitlerovaci koji unistavaju swe redom,[DOUBLEPOST=1494227422][/DOUBLEPOST]
sta si hteo stim da kazes[DOUBLEPOST=1494227889][/DOUBLEPOST]
majmune nije nas majka na isti dan rodili nego smo se prijavili isti dan na forum majmuncino jedna
zasto covjeka vrijedjas....
ako nije znao da je do tad bila zabranjena registracija onda si mu mogao reci normalno a ne ga pogrdno nazivati...

Kako sotic voli da lajkuje komentare gde se drugi nazivaju majmunima.. au koja propast od coveka..[DOUBLEPOST=1494244329][/DOUBLEPOST]
zasto covjeka vrijedjas....
ako nije znao da je do tad bila zabranjena registracija onda si mu mogao reci normalno a ne ga pogrdno nazivati...
Mislim da ce Nikola da ga sasece :D

Ajde vise postedi me tvojih komentara .. ja sam lajkovao zbog prvog teksta u kojem covjek govori dobro o meni i drugim dobronamjernim ljudima... ti si izgleda zeljan provokantnog ponasanja...

Ocito si preopterecen mnome kad gledas nonstop kome ja lajkujem bas si faca ... nisi mi jasan ... toliko si opterecen mnome da je to strasno ... ne uzimam te u usta jer si "Nebitan" .. ti da nebi svoj bezpotrebni komentar napisao nebi to bio TI ... kao da su ovdje ljudi zeljni citati tvoje nebuloze koje ne govore bas nista korisno a ni pametno ....van svake pameti

Covjek je od mene dobio lajk jer me spomenuo u humanom smislu i hvala mu na tom

20170508_141426.png

Pozdrav

Na TV NOVA RS pojavio se logo od nekadasnje BK Televizije .Dali su to dobili novoga gazdu i da li se BK vraca na tv ekranima?
Nije to novost... Ima par meseci od kada su kupili TV NOVA od nemaca. Oni nisu mogli da dobiju licencu za dvbt i nisu hteli da cekaju pa su prodali... Inace ulozili su gomilu novca u opremu i zgradu televizije..

Nije to novost... Ima par meseci od kada su kupili TV NOVA od nemaca. Oni nisu mogli da dobiju licencu za dvbt i nisu hteli da cekaju pa su prodali... Inace ulozili su gomilu novca u opremu i zgradu televizije..
Nesto sam bio citao prosle godine oko preuzimanja Nove Rs od strane Bk ,mislio sam da ne bide samo na papiru.Nova Rs znam da su bili krenuli stvarno ambiciozno ali,nisu dobili tu nacionalnu frek. za dvb-t,nego su dodelili nekim sund televizijama bez ikakvog programskog i tehnickog kvaliteta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom