Балканикус. Следи го дека ништо не пишува сем навреди кон други.Абе дај не отекувај веќе, ниту ми го плаќаш интернетот, ниту ми се допаѓа тебе да те читам, ниту....аууууууууууууууууууу, одвратно створење, ти гарант не си машко
Балканикус. Следи го дека ништо не пишува сем навреди кон други.Абе дај не отекувај веќе, ниту ми го плаќаш интернетот, ниту ми се допаѓа тебе да те читам, ниту....аууууууууууууууууууу, одвратно створење, ти гарант не си машко
Затоа има 58 опомени и уште 5милиони не регистрирани....болен е, батали го.Балканикус. Следи го дека ништо не пишува сем навреди кон други.
Уште една Ванѓа. Па, речиси да нема возрасен во Македонија кој не бил услужен на софтвер кој јас го работам.[DOUBLEPOST=1494180507][/DOUBLEPOST]Сериозно верувате дека Џорџе работи како програмер? Човекот би ја брукал професијата програмер. Ако некој на форумов сериозно мисли цека Џорџе е програмер дефинитивно е надвор од паметот.
Не се заморувам со нив. Какви и да се. Јас уживам да ве спуштам на земја со факти, не со филозофии.Па просто логично е, не постои таков програмер што би се замарал толку со некаква си гомно партија наречена ДПМНЕ и што толку безглаво би замарал на форумов.
Па не знам дали се однесува на обраќање од говорницата или водење на седници. А Талат е нелегално поставен, не е избран.[DOUBLEPOST=1494180831][/DOUBLEPOST]Епа гледаш, законот не класифицира дали тој функционер кога се наоѓа во состојба на Претседател да смее да го користи само Македоснкиот јазик, односно никаде не пишува дека Претседател на сообрание смее да претседава само со официјалниот јазик на државата т.е Македонскиот. Ништо од тоа не пиши. Пиши само дека функционер смее да користи Македонскиот јазик и јазик кој што го зборуваат 20% од населението и така да, самиот можиш да заклучиш дека ова е дупка во законот.
Дали Џафери ќе го искористи тоа за политички поени кај Албанци или за провокации останува негова работа.
Мене лично ми смета водење на албански јазик, и не го сакам тоа, но како последица од сите неспособни и криминалци кои биле на власт ќе мора да се помирам со тоа и не само јас, туку и сите останати.
Па, прво поддржувате човек влезен во криминал наводно да смени криминалци.Со факти
Фискални да не програмираш?Уште една Ванѓа. Па, речиси да нема возрасен во Македонија кој не бил услужен на софтвер кој јас го работам.
А ти се сомневаш дека е можно криминалец од фамилија да смени други криминалци од фамилија во вршењето на "развојни" државни "дејности"?!Не се заморувам со нив. Какви и да се. Јас уживам да ве спуштам на земја со факти, не со филозофии.