BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Играј си, патем еве ти го идниот министер на МВР во мкА другата половина од невозвратена љубов.
Играј си, патем еве ти го идниот министер на МВР во мкА другата половина од невозвратена љубов.
A кога Иванов одеше на ракабацвање кај албанскиот лидер не ти пречеше?Играј си, патем еве ти го идниот министер на МВР во мк
Министер на Мвр ќе е од Сдсм.Играј си, патем еве ти го идниот министер на МВР во мк
Kaква врска има Илија Димовски со кревање џамии и силување жени човече? Знаеш што се збори или колку да се најдеш во реплика. Исто како на рандом пост за рецепт во кулинарство да им реплицираш со шема од телевизор.Регресот на Македонија почнува од 1945 па се до сега, а најинтензивен е последните 26 години..... Ако во четвртокот се случеше линч јавно бесење на 120 луѓе и притоа тие луѓе беа сликани и сликите поставени на кабинетите во собранието, тогаш следните 120 ќе знаеја дека да се биде пратеник е пред се обврска и одговорност, а не привилегија која се добива за слепо кревање рака.[DOUBLEPOST=1494019975][/DOUBLEPOST]
Таман си е репликата, на место, дека не е чудно и цркви и џамии да креваат.
Еве кај спомна црква,Kaква врска има Илија Димовски со кревање џамии и силување жени човече? Знаеш што се збори или колку да се најдеш во реплика. Исто како на рандом пост за рецепт во кулинарство да им реплицираш со шема од телевизор.
јас само додадов и џамија...Како геј човек кога цркви крева? Ма нема шанси :|
И јас викам дека страшно... Пострашно нешто од лицемерието не постои.Страшно.
Не постои такво нешто, ја неам слушнато. Ти и оливера само имате такви информации, и сречко попоски.A кога Иванов одеше на ракабацвање кај албанскиот лидер не ти пречеше?
Супер што се разбравме, оди сега собирај 10,000.И јас викам дека страшно... Пострашно нешто од лицемерието не постои.
Мајсторе, ај кажи каква врска имаше Илче гејот со џамија?И јас викам дека страшно... Пострашно нешто од лицемерието не постои.
Инаку, денешниот протест заврши со патриотска песна од која секој Македонец ќе се наежел. Па така додека си пуштиле да си свири песната, можевме да видиме 150-200 души кои гледаат лево десно и ќутат изгледа многу биле наежени и не можеле да мрднат. Протестиве ако имаа смисла на почетокот, сега веќе немаат никаква смисла и нема причина за што се протестира, и албанските партии и Заев неколку пати кажаа дека нема да се менува уставот. Ова надвор е театар, собрани луѓе кои за брзо време ќе бидат прво тепани до бесвест па после во затвор ќе одат, чисто колку да осетат комуњарски ќотек. А другите ќе бидат покажувани со прст на улица, како на пример некои актери на кои сите се огледувале како помали и уживале додека ги гледале, сега на улица со прст онака ее оној е тој што протестираше и се глупираше 60 дена хахах. Е така ќе им изгледа еден ден на таквите.[DOUBLEPOST=1494020389][/DOUBLEPOST]
Министер на Мвр ќе е од Сдсм.
Супер што се разбравме, оди сега собирај 10,000.
Дали тоа гледам координација со мадам главен инструктор....Мајсторе, ај кажи каква врска имаше Илче гејот со џамија?
Јас пишав дека примаат инструкции од геј човек, мислев на Илија. Како го спои Илија со џамија? Баш ме интересира, ме интересира повеќе од тоа како ќе излезат 10 илјади со оружје.
Сега кога ми текна, има право до негде. Џевахир зградине вмро им ги насадија среде 100% македонска населба башка нели џамија ќе имало на некој од спратовите. Исто и оние кај стадион, ако добро паметам може грешам, се во посед на оној Албанецон од Гемак. Прав си е човекот кога ќе размислиш [DOUBLEPOST=1494021407][/DOUBLEPOST]Мајсторе, ај кажи каква врска имаше Илче гејот со џамија?
Јас пишав дека примаат инструкции од геј човек, мислев на Илија. Како го спои Илија со џамија? Баш ме интересира, ме интересира повеќе од тоа како ќе излезат 10 илјади со оружје.
Не ми ласкај не си можам јас со тебе, моќ е да собереш 10,000 наоружани Македонци, нема што.Дали тоа гледам координација со мадам главен инструктор....