Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Celi dan danas samo:
dobro jutro
dobar dan
imas pm
dobro vece
i jos koje gluposti....
kakve te veze imaju 100-tine takvi postovi sa ovom temom "internet itd.........
Po meni je to sto puta bolje nego da se unistavaju liste i stalkeri ovako ima pm i netreba niko znati ko je kome sta dao[DOUBLEPOST=1493925537][/DOUBLEPOST]Koja adresa je za album tu na kajgana nemogu naci ako ko ima.

dobro večer svima forumašima.....idemo raditi....samo da pregledam par stranica unazad.....[DOUBLEPOST=1493925736][/DOUBLEPOST]dsuki1966 isto pozdav ,bemti....imaš li kakvu listu za mene....
šala,ali tko zna kako se ja šalim...

dobro večer svima forumašima.....idemo raditi....samo da pregledam par stranica unazad.....[DOUBLEPOST=1493925736][/DOUBLEPOST]dsuki1966 isto pozdav ,bemti....imaš li kakvu listu za mene....
šala,ali tko zna kako se ja šalim...
Daj posalji jedan art za druga.
I daj mi adresu za album tu na kajgani[DOUBLEPOST=1493926109][/DOUBLEPOST]
majmun idiotski.Svi useri su s fearove liste.Da sam moderator,letio bi naglavačke zauvijek.Ostavite taj server na miru.Čovjek nas pušta da gledamo dobar server,a drugi s istim kanalima je ugasio zbog ovakvih budala.
Ma objavili na sultanovce koliko sam cuo sve liste javno dvojica

haha...art vam je doseg....poslati ću vam koliko hoćete art listi,(naravno koje ne rade) pa ih iskenirajte....ali varate se ima ih i boljih....[DOUBLEPOST=1493926499][/DOUBLEPOST]popilić.te se liste vrte danima...pas:leo,user leo....itd...to je prolazilo davno...ako dolazite do takvih listi,na ovaj način....zaboravi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom