Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поради истата причина што и СДСМ ќе се пички, кратко и јасно. Како да ти кажам на друг начин.
Ајде де.... де ти кажи што превзеде во изминативе 26 години ?!?Па СИТЕ СТЕ ПИЧОНДРИ и никој ајде што не превзема одговорност туку не ни признава грешка, па луѓе сме бе ОК е еве се греши.
Само ве интересираат сендвичи ко да не сте јаделе ебаве незаситните.
Ајде де.... де ти кажи што превзеде во изминативе 26 години ?!?
Ништо од ова што се случи не мораше да се случи ако уште пред две години кога се појавија бомбите, Груевски како секој одговорен политичар се повлечеше и дозволеше промени во ВМРО - ДПМНЕ.
Капак беа изборите на 11 декември кои Грувски ги направи референдум за негова аболиција. Доколку ВМРО ДПМНЕ, навреме се консолидираше, глатко ќе ги добиеше изборите на 11 декември.
Така да не ти е крив Заев, види прашај во партија кој го советуваше Груевски.
Во право си и ти...Барање на кривец е за лузери.
Jas povekje zboram za nivnite politiki. Ekonomski voglavno.Она најосновното, случаите од снимките не можат за толку време да се процесуираат, башка што има изолирани настани кои останаа неразоткриени заради мвро-то кое беше во раце на неколку луѓе, и последно нападот кој беше организиран во четвртокот.
Многу оптимистично е да се очекува брза разврска и стабилизирање, ама се надевам дека сум грешка.
Зошто тогаш мене ме етикетираш, кога ставовите ни се слични...Не гласам за предавници - национални и акционерски друштва.
А да - да не заборавам; си стојам на ставот и сакам да дебатирам околу вистински општествени промени - укинување на акционерските друштва.
Зошто тогаш мене ме етикетираш, кога ставовите ни се слични...
Каква врска има твојот одговор со прашањето зошто ме етикетираш ?!? Или сите што имаат критички однос кон твојот став ги етикетираш?Јас сум искрен и ме коли бур.
Едноставно таков човек сум - ме интересираат многу работи а на сендвичот гледам како...
радо би сам да си го направам, благодарам.
Каква врска има твојот одговор со прашањето зошто ме етикетираш ?!? Или сите што имаат критички однос кон твојот став ги етикетираш?
Да те потсетам дека јас не го поддржувам и одобрувам изборот на екскомандантот на учк за прв парламентарец, не поради начинот на кој е избран, туку заради личноста што е избрана. Моето не е релативизирање - тоа може оној јамајка да те наведува, во недостаток на нешто паметно да каже.
Уште има дпне медиуми во своја контрола и тие и понатаму од секој потег на сдс ќе праат слон. Толку го дрват за тоа глупо знаменце што го стаил, ама не зборат за неговата гадна биографија, пошо и пастирот е дел од неа.
А што се однесува до тоа што дуи ќе праат понатаму - тоа се знае, максималистички, националистички провокации и барања за да се придобие тоа што катастрофално го изгубија до сега - по рецептата на дпне.
Тоа се' до локалните избори, пред кои ќе има некое вакуум време во кое најверојатно ќе се инсистира од надвор на кадров ремонт на овие две криминални скупини и ќе мора да се стиша ова гласно националистичко препукување и да се смири топката.
Системските промени за кои пишуваш, на мое огромно жалење се мисловна именка и за нив е нереално да се збори во оваа средина. Не би сакал да звучам како од паралелниот универзум на ланс, кој во недостаток на волја да се помири со фактот дека нема револуција со системски коренити промени во кои ќе се оневозможи некој пак да владее тоталитаристички како паторот, па затоа си прејде глатко од негова страна и сега дури и сдс му е крив за се'. Тој неќе да согледа дека уште има ментални инвалиди кои веруваат дека разговорите се сечени и лепени, а паторот е безгрешен светец. Колку е нереално во таков муљ ти да најдеш револуционери, кои ќе се борат за некакви високи граѓански идеали - пак ќе повторам - за жал, таков ни е народов: глуп, кукавица, слепец...и треба да се помириме со тоа и да не очекуваме чуда.
Со друг жаргон, медицински, јас во недостаток на решенија за реанимација, прво би тргнал со ампутација на гангренозното ткиво, па после да се обидеме да го разбудиме пациентот. Овие говна да одат во историја прво (во затвор поточно), па ќе видиме што после.
Од кај знаеш дали сум искрен или не? Има луѓе тука кои те лајкаат и кои 3 пати пазат што ќе пишат, мислиш они се поискрени ?!?Едноставно - ти не си искрен.
Од кај знаеш дали сум искрен или не? Има луѓе тука кои те лајкаат и кои 3 пати пазат што ќе пишат, мислиш они се поискрени ?!?
И после 1200 страни, се уште ги релативизирате криминалите и неспособноста на "македонските" политичари, супер сте, продолжете.
И освен монетарна(читај платеничка) идеологија знаете нешто друго да наведете?
И дали знаете дека повисокиот стандард нема да ги промени системските проблеми кои ги имаме како држава и како регион?
Но не знам зошто залудно прашувам кога ќе ги добијам едните исти одговори кои ги трубите од почетокот на темате, па се до нејзиното затворање.