Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Велиш дека ВМРО 10 години беше во коалиција и имаа влада со криминалци???Не се! Овие се нови некој, СДСМ не прави влада со криминалци.
Велиш дека ВМРО 10 години беше во коалиција и имаа влада со криминалци???Не се! Овие се нови некој, СДСМ не прави влада со криминалци.
Битно е?Која година си роден? Оваа во никот?
Па во смисол какво искуство имаш со сдс на власт, т.е. колку години си живеел под нивно управување со државава.Битно е?
Прво имаше расправа на комисијата за буџет, а потоа... гледам дека ти знаеш многу убаво па сликовито до детал објасни како беше.Маженце ќе собереш храброст да одговориш како беше гласан буџетот и кој пратеник на Сдсм доби збор? Паметен.
Не јас, така велеше СДСМ, ама ете излезе дека власта пола не била криминална, а ако пола не била тогаш и целата ме била, не можеш да имаш половично криминална власт![DOUBLEPOST=1493722353][/DOUBLEPOST]Велиш дека ВМРО 10 години беше во коалиција и имаа влада со криминалци???
Секој што има 15-сетина години знае какво прекрасно време беше тоа, ех времиња...Па во смисол какво искуство имаш со сдс на власт, т.е. колку години си живеел под нивно управување со државава.
Не е битно, онака.
Паметен, јас тебе те прашувам бидејќи ти почитуваш процедури, ТИ го почна тој муабет за процедурите.Прво имаше расправа на комисијата за буџет, а потоа... гледам дека ти знаеш многу убаво па сликовито до детал објасни како беше.
Не јас, така велеше СДСМ, ама ете излезе дека власта пола не била криминална, а ако пола не била тогаш и целата ме била, не можеш да имаш половично криминална власт!
не постои полукриминал.Не јас, така велеше СДСМ, ама ете излезе дека власта пола не била криминална, а ако пола не била тогаш и целата ме била, не можеш да имаш половично криминална власт!
94 сум роден.Битно е?
Во право си.[DOUBLEPOST=1493722773][/DOUBLEPOST]Така де, тогаш не гледам причина да имаш 200 000 мислења во темава и да се замараш со политика.
Нема.. Барем нема сите, почнувајќи од Аљи & Со.[DOUBLEPOST=1493723043][/DOUBLEPOST]Zaradi slozenata politicka situacija. Toa sto pljuka pa lize Alji ne e negova licna odluka tuku partiska i strateska odluka. Pravdata ke bide zadovolena mnogu brzo, a kriminalcite ke zavrsat kade sto im e mestoto.
Распрашај се што е актуелно од Божик наваму. Ме мрзи да ти објаснувам.Каква албанска агенда? Мислиш на амнестијата на воените злосторства?
Јас те чекам да ја кажеш причината за исфрлувањето на пратениците, а не последицата,Паметен, јас тебе те прашувам бидејќи ти почитуваш процедури, ТИ го почна тој муабет за процедурите.
Кажи како беше гласан буџетот и кој имаше право на збор од Сдсм?
Можно ли е до толку да си пиче и да не одговораш? Толку немаш храброст?
СДСМ кажа нема криминал поради тоа дава награда спикер, што значи во целата влада немало криминал.не постои полукриминал.
Или е криминал или не е.
Добро значи немаш храброст сендвичу.Јас те чекам да ја кажеш причината за исфрлувањето на пратениците, а не последицата,
исто како и што сега велите зошто влегол народот во собранието, а не ја кажувате причината.
СДСМ кажа нема криминал поради тоа дава награда спикер, што значи во целата влада немало криминал.
ТОЛКУ
Значи не е никаков проблем коалиција СДСМ - ВМРО и создавање на нова влада и властСДСМ кажа нема криминал поради тоа дава награда спикер, што значи во целата влада немало криминал.
ТОЛКУ
Ќе се „одаболицираат“. Ха ха хаааа... „ја сам невин... т.е. аболициран“. Оф мори мајко, какви дунстери се во политикава. Ќе треба закон, само со „педигре“ да може. Од нива.. министер, од училница министер, директор.абе кој краде нека го казнат, ама шо прајме со тие аболицираните... нив закон не ги фаќа, или законите важат само за одредени луѓе.
Уште ќе јадеш трици на темава? Нели не зависиш од тоа кој е на власт? Одеби од темава тогаш, не се замарај.Ќе се „одаболицираат“. Ха ха хаааа... „ја сам невин... т.е. аболициран“. Оф мори мајко, какви дунстери се во политикава. Ќе треба закон, само со „педигре“ да може. Од нива.. министер, од училница министер, директор.
Жална Македонија.. жална за навек. Со овчари директори, министри... Со купени дипломи. Без ден работен (нормален) стаж.
Е тука си во право во целост, ама не ти оди во прилог со агендата тоа знаеш?не постои полукриминал.
Или е криминал или не е.
Еееееее Латас бе јарецу еден бел да ти ебам тоа мивката од човек. Демант директно од вампирот со лузна на срцето чиј син загинал у Вејце, пу багро безобразна.http://www.libertas.mk/video-napagachot-na-shekerinska-se-pravda-sakal-da-i-pomogne-i-da-ja-trgne/
Нели имал деца овој? Бедотии едни, масакр користите за да оправдате некоја будала вампирска, пу пичка ви матер.
Овој па сакал да ја тргне море оди крши глава.