Врска немаш,прост човеку!Е баш ти најде за жени да збориш. Вие дома у шамии ги чувате и ги ебете од најмладо до најстаро. Немој само ти за жени да збориш.
Врска немаш,прост човеку!Е баш ти најде за жени да збориш. Вие дома у шамии ги чувате и ги ебете од најмладо до најстаро. Немој само ти за жени да збориш.
Од кај да знам што слават. Си знаат да си слават СДСМ и без некоја посебна причина, сега најверојатно дека избраа спикер.[DOUBLEPOST=1493335404][/DOUBLEPOST]Што слават? Што спасиле гз? Ке му се придружат на Села деновиве...Коалиција снова од одделение за интензивна нега.
Абе и јас сум на мислење дека треба да се води љубов а не војни ама какво фајде од тоа.Мое мислење ?
- Кој ве ебе, сите криминалци треба да одговараат.
Барем ќе клецнеш нешто вака само ќе се самозадоволуваш... на знамето.Абе и јас сум на мислење дека треба да се води љубов а не војни ама какво фајде од тоа.
Ти за некоја година заклетва ке даваш под негоБарем ќе клецнеш нешто вака само ќе се самозадоволуваш... на знамето.
Јас заклетва не давам.Ти за некоја година заклетва ке даваш под него
Ќе даваш , ќе даваш. И ке навиваш под тоа знаме, и ке го вееш за свадби и други фамилијарни веселби. Како ке ти легни на срце, како цел живот под тоа знаме да си растенЈас заклетва не давам.
Кој ве онадува сите.
Не сум јас глава што се наведнува - сабја не ја сече тип, тоа си е индивидуално.Ќе даваш , ќе даваш. И ке навиваш под тоа знаме, и ке го вееш за свадби и други фамилијарни веселби. Како ке ти легни на срце, како цел живот под тоа знаме да си растен
Да сме вакви 365 дена во годината, немаше ни П од платформи да има...Сака платформа скидај го од ќутек. Сака да дели туѓа земја, раздели му ја главата на две.Iskreno bez nikakva dvolicnost, se nadevam deka Sela ke skini konci, nekako nanogu se jacese izminatiov period, pa najdobro e prvo da oseti na svoja koza pred da se zakanuva.
И што ако цркне ?Iskreno bez nikakva dvolicnost, se nadevam deka Sela ke skini konci, nekako nanogu se jacese izminatiov period, pa najdobro e prvo da oseti na svoja koza pred da se zakanuva.
Па што ако се дигнат? Од тоа да си седиме мирни да не се дигнат, поради тоа до тука дојдовме.И што ако цркне ?
Ако се дигнат овие на етничка база као демек нема да избегат сите у Бугарија ?
Као демек ти ќе земеш пушка и ќе ја браниш Македонија ?Па што ако се дигнат? Од тоа да си седиме мирни да не се дигнат, поради тоа до тука дојдовме.
Ako crkne nema poveke da go gledam, posto mi se gadi od negovite postojani zakani, tie sto ke begaat vo Bg neka begaat, bitno vie vistinskite patrioti tuka ke bidete.И што ако цркне ?
Ако се дигнат овие на етничка база као демек нема да избегат сите "патриоти" у Бугарија ?
Децо, не се заебавајте - граѓански војни се многу лоши работи.
Прашање е; кој комшија мој од долога спратум (се мисли на фалус) не бил навремено цензуриран или санкциониран?
Имаше време од 2006 до сега. Повеќе од доволно.