Toa ti e prosta bagra. Sto neznae i neznae sto znaci dostoinstvo i sto znaci razmisluvanje.Majka ti da ja fatija ke se smeese li vaka?
Toa ti e prosta bagra. Sto neznae i neznae sto znaci dostoinstvo i sto znaci razmisluvanje.Majka ti da ja fatija ke se smeese li vaka?
Го разбрав за догодина.Изгледа тогаш полни 18гА за која година, ти кажа ли?
Оној истиот кој праќаше невооружени сухои на Групчин.Кој е предавникот за масакров?
za da obesis nekoj, treba da imas muda.Steta, propustija fantasticen moment da go obesat velepredavnickiot svajcarski dudlac srede parlamentot. Bas steta. Ama ako, sega veke nema kade da bega i da se krie, jamkata ke go stigne.
Прво, на душа ќе ги носи тој што ги убил, тој што ги предал.На сите продадени души.Само едно ќе ви кажам.На денешен ден точно пред 16г овие браќа го дадоа животот за татковината.На душа да ги носите.
Прегледај го приврзокот 169459
Бог да ги прости.Се радувате на човек што стана претседател на собрание,истиот човек кој го изврши ова злодело само зошто носат македонска униформа.
Господ да ве казни до еден.
Толку од мене.
Vo potpolnost se slagam.Прво, на душа ќе ги носи тој што ги убил, тој што ги предал.
Второ, ќе го одговорам во лично име - воопшто не се радувам што тој станал претседател на собрание. Ако веќе е некој од ДУИ, било кој друг, само не Таљат. А да, овој е тој истиот Таљат што беше ставен министер за одбрана од страна на ДПМНЕ? А ДПМНЕ беше партијата што лабаво си донесе автентично толкување на Закон за амнестија?
Трето, ако чекам Господ да ме казни, нема да дочекам.
Steta, propustija fantasticen moment da go obesat velepredavnickiot svajcarski dudlac srede parlamentot. Bas steta. Ama ako, sega veke nema kade da bega i da se krie, jamkata ke go stigne.
Нека одат у Чаир и нека го запалат штабот на ДУИ. Е тек тогаш ќе ги признам дека се вистински патриоти.
Ne e kazano deka i toa nema da se desi, ako trgne rabotata ke gori cela Makedonija ne samo stabot na duiНека одат у Чаир и нека го запалат штабот на ДУИ. Е тек тогаш ќе ги признам дека се вистински патриоти.
aman be, site cetvorica sto ostanaa da ziveat tamu?"Zgolemena frekfencija na vozila od istocna makedonija kon skopje"
Telma