E ova go slusham za prv pat "srednovekovna tolpa"...Alal da ti e za kreativnosta a poim nemam shto e toa srednovekovna tolpa. A ti dali si videl 21-vi vek tolpa??? Eta ja, ja ima po USA, EU tolpi kolku sakash i da ti kazham deka Makedonskata "tolpa" vo sobranieto do sega se odnesuva civilizirano i humano...iako jas da se prashuvam ,toa Sobranie kade se pee Albo himna ili bilo koja druga osven makedonskata treba da gori i da go nema za vek i vekovi. Seto toa narodot ke go pozlat, se razbira ako tvoeto IQ ti dozvoluva toa da go razberesh...ama chisto se somnevam...Битни се и те како - гледај што се случува во собранието.
Како средновековна толпа се.
Ne se sluchuva narod, se sluchuva Republika Makedonija drzhava na Makedoncite, i ako toa ne ti e jasno uzhivaj i plivaj...Наредба на полицијата да се повлече, плаќање на 20-30 души да влезе директно и да вршат агресија, никаков народ не се случува овде, нека не ве тепаат филмови, ќе помине и ова.
I ti se razbiras vo politika neka si ibe majkata.Заев го вратил Грујо од мртвите со платформата, Грујо со тепањево што му напраи на Заев освен што му ја дупна главата? Не ни помислувајте на избори, 20 пратеници нема да освои вмро.
Tesko, tesko ova taka ke pomine. Ova e samo pocetok.Наредба на полицијата да се повлече, плаќање на 20-30 души да влезе директно и да вршат агресија, никаков народ не се случува овде, нека не ве тепаат филмови, ќе помине и ова.
Да.Вака како неутрален да ве прашам вас од СДСМ:
Ако се случи војна - од страната на Албанија ке се борите?
Сакам директен и конкретен одговор, без мочаници Грујо мујо вујо.
Каква војна бе?! Помеѓу кого?Вака како неутрален да ве прашам вас од СДСМ:
Ако се случи војна - од страната на Албанија ке се борите?
Сакам директен и конкретен одговор, без мочаници Грујо мујо вујо.