I ja sam dobio listu, veliko hvala za to.eto iskren post,dobro je ,rijetki su oni koji ce priznati"pogreske"......dobar
btw eto da nebi previse hvalio ali dobio sam listu novog servera ....respect
I ja sam dobio listu, veliko hvala za to.eto iskren post,dobro je ,rijetki su oni koji ce priznati"pogreske"......dobar
btw eto da nebi previse hvalio ali dobio sam listu novog servera ....respect
Негдје си се мало забројао (можда сам и ја , не тврдим) мислим да ме никад нико није критиковао да бих требао дијелити листе. А подијелио сам их поприличан број док сам видио неки смисао у томе.Ali zar taj sistem nije bio i na onom forumu mesecima,dok nije zakljucana tema.
Zahtevi (Liste i Kanali)
Cak su i mog omiljenog @torpedaa jednom prilikom kritikovali da se od njega ocekuje da deli liste.
Mislim da je ista situacija ovde kao onda tamo.
Cini mi se ili se varam da ni tamo nije bilo selekcije.
Pozz.
Ma ok. mozda i jesam nije bitno,ne zameram nikom i nisam ovo napisao zbog toga.Negde sam vec rekao postujem svaciji trud kakav god,i lepo si ovo napisao док сам видио неки смисао to je poenta mog citiranje a ne kritika,verovatno i ovi sto daju liste vide neki smisao.Негдје си се мало забројао (можда сам и ја , не тврдим) мислим да ме никад нико није критиковао да бих требао дијелити листе. А подијелио сам их поприличан број док сам видио неки смисао у томе.
smiri se da nebudes u kazniNe Lazi, ja na sultanovicu nemam account[DOUBLEPOST=1492968040][/DOUBLEPOST]@panelrazarac sram te bilo, lazne optuzbe,