Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nemam ni ja Magdalena a vidim da nema KINO TV HD dosta clanova da se ujedinimo pa da kupimo mozda dobijemo popusta poz
Pocet cu i ja stavljati adfly linkove i onda si kupim liniju samo treba dosta klikova ima li nesto bolje i brze da se zaradi od ovog adfly i dali oni zaista isplacuju novac ili je to neka farsa.
Ima da si kupim kinotv :) ako ne ove godine onda nagodinu. Treba skupiti 10 tisuca klikova za neka 5 dolara da bi dobila. Ako mi neko moze sugerirati ima li nesto bolje od ovake zarade.

Pocet cu i ja stavljati adfly linkove i onda si kupim liniju samo treba dosta klikova ima li nesto bolje i brze da se zaradi od ovog adfly i dali oni zaista isplacuju novac ili je to neka farsa.
Ima da si kupim kinotv :) ako ne ove godine onda nagodinu. Treba skupiti 10 tisuca klikova za neka 5 dolara da bi dobila. Ako mi neko moze sugerirati ima li nesto bolje od ovake zarade.
Ja znam jedan bolji način da se zaradi
Zapljujes u ruke pa na posao

www.up-4ever.com/

mislim Magdalena da je ovde vise novc ,zadnje vreme dosta clanova koristi ovaj link heeheh

Da si kupis kucu i preselis se u Hrvatsku hehehhe

Evo jednostavno i brzo rjeseno i krecemo sa provjerom i sad vi meni objasnite tko je tu glavni krivac ali dobro razmotrite i promislite http://tinyium.com/iaS
Jos uvijek vrijedi ako neko zna za nesto bolje i isplativije od ovih linkova jer ce to stvarno dugo trajati.

[DOUBLEPOST=1492948240][/DOUBLEPOST]
Da si kupis kucu i preselis se u Hrvatsku hehehhe
Pa ja jesam iz Hrvatske ali kucu nemam imam stan.

Ljudi ne budite glupi kao sto oni misle da jeste, skinucete listu, sta mislite koliko ih ju je skinulo pre vas i koliko ce da vam traje? Par sati, dan najvise. I onda nista, vi ostanete praznih saka, oni punih dzepova. Sad vam je valjda jasno ko trguje listama i ko ih gasi, i zasto. Da zele da vam pomognu dali bi vam ih putem PP ili ne bi stavljali na ovakve servere gde se naplacuje. Ne nasedajte na njihove fore. Niste glupi, samo sto oni ne misle tako...[DOUBLEPOST=1492937532][/DOUBLEPOST]Dobio sam "nagradu" od @100jko ali meni lista ne treba pa cu u dogovoru s njim da prosledim prvom koji se javi na PP. Imam samo jednu listu tako da saljem samo prvom, ako ne odgovorim ostalima da se zna da je podeljena vec.
gargamel dobro si ovo rekao...
ovo nije pomaganje nego zaradjivanje na sitno...jadno...

Bez_naslova.png

imas i u hd naravno gratis ;)[DOUBLEPOST=1492948866][/DOUBLEPOST]
Evo jednostavno i brzo rjeseno i krecemo sa provjerom i sad vi meni objasnite tko je tu glavni krivac ali dobro razmotrite i promislite http://tinyium.com/iaS
Jos uvijek vrijedi ako neko zna za nesto bolje i isplativije od ovih linkova jer ce to stvarno dugo trajati.

e onda sta je problem svaki 7 dana se logovat preko laznog verimatrixa

prvi klik si vec dobila pozz
da bog da kupila i kucu

STA IMATE PROTIV LJUDI KOJI ZARAĐUJU NA OVAJ NAČIN. LJUDI SU NAŠLI LISTE UZ MNOGO ODRICANJA, POSTAVILI JE I VAMA JE TEŠKO NAPRAVITI 10 KLIKOVA MIŠEM DA DOĐETE NA TANJURU DO NJE I JOŠ RAZMIŠLJATE KOLIKO ONI ZARAĐUJU. ONAJ KOME TREBA LISTA ON ĆE I KLIKATI (LAKŠE MU JE NEGO SKENIRATI) A KOME NE TREBA ZAOBIĐITE... OSTAVITE LJUDE NA MIRU

P.S.
MENI ISKRENO NE TREBAJU LISTE, ALI IZ POŠTOVANJA PREMA TIM LJUDIMA SVAKU OTVORIM (IAKO JE NE SNIMAM SEBI) I NJIHOVOM RADU UVIJEK ĆU IM KLIKANJEM POMAGATI.....
:kezec::kezec::kezec::kezec::kezec:

VI OSTALI ČUVAJTE SVOJE LISTE ZA SEBE U PRAŠNJAVIM SEHARAMA...

STA IMATE PROTIV LJUDI KOJI ZARAĐUJU NA OVAJ NAČIN. LJUDI SU NAŠLI LISTE UZ MNOGO ODRICANJA, POSTAVILI JE I VAMA JE TEŠKO NAPRAVITI 10 KLIKOVA MIŠEM DA DOĐETE NA TANJURU DO NJE I JOŠ RAZMIŠLJATE KOLIKO ONI ZARAĐUJU. ONAJ KOME TREBA LISTA ON ĆE I KLIKATI (LAKŠE MU JE NEGO SKENIRATI) A KOME NE TREBA ZAOBIĐITE... OSTAVITE LJUDE NA MIRU

P.S.
MENI ISKRENO NE TREBAJU LISTE, ALI IZ POŠTOVANJA PREMA TIM LJUDIMA SVAKU OTVORIM (IAKO JE NE SNIMAM SEBI) I NJIHOVOM RADU UVIJEK ĆU IM KLIKANJEM POMAGATI.....
:kezec::kezec::kezec::kezec::kezec:
Jos da si pisao malim slovima ovako izgleda da se deres na nas.Iz postovanja sto unistavaju
liste super ces lajkati samo izvoli a mi cemo ih javno na sve forume

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom