Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
interesantno je kako se prvo javi dado1988 onda international ,,who am I ,,ti i jos neki i napadate nove clanove u coporu a niko vam nista nije rekao ,,kulturno sam pitao i tako mi je 15 njih koji su postavljali c linije reklo da je dado1988 dsuki1966 damir ,,kakav bre obicaj kad je on sam napisao svoje ime ,, ne vidis? evo!

[DOUBLEPOST=1491741102][/DOUBLEPOST]

gde ti bre vidis pretnju? procitaj moje postove! konstantno me napadas a nista ti nisam rekao! jesam li poslao liste ljudima? jesam! sta imas protiv mene bre? naporan si! pusti me da posaljem i postavim javno sta zelim! tema je internet tv!!! ohladi bre vise!!![DOUBLEPOST=1491741162][/DOUBLEPOST]

25,, zasto? zato sto sam gejmer?

https://en.wikipedia.org/wiki/F.E.A.R.
Vidim da nekome nedostajem :D,koga ja to napadam ?
Vidis ima interesantniji likova ovdje od tebe i ne prokusavaju da skrenu paznju na sebe ..
Zivi svoj zivot i uzivaj u IPTV-u,zivot je kratak da bi me ti i takvi likovi interesovali ;).
Ali stvarno tebe bole neki likovi iz proslosti :) napisi ko sam ja se nekrijem
:) !
Zbog pojedinaca stvarno vise rijetko ulazim ovamo jer pustis djecicu nek se ispucaju u svom svjetu bolje spavaju !!!

Последно уредено од модератор:
Prosao sam stotine i stotine foruma ali veci baba nisam sreo kao ovdje
(nemoj da se nadze neko uvrijedzen)
ma uzivajte ljudi
"jedan je zivot a kratak"

Било би занимљиво кад би модератори мало погледали ко има дупле никове, ко је банован па направио нови ник, ко сам себи шаље листе и лајкује:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom