Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
eve jaa sum od 2014.mislam spicot ke bide!sledniot na finalna.brat sea proveruvaj sekoj den po 10 pati.brojcanikot da go blokiras:)

Ако некој го интересираше што прават ДАБЧ и Јотова во моментов... :)

"Вицепремиер'т прис'ства на официалната церемонија по награждаване с отличието на Д'ржавната агенција за б'лгарите в чужбина - „Б'лгарка на годината – 2016“."

It couldn't be more funny. :)

Dekenvri intervju 2014

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

dali nekoj vadel dokument od voeniot arhiv vo bugarija preku elektronski pat i ako ima nekoj takov ve molam za informacija kako i sto treba da se napravi blagodaram

Jas sum od 2014. 31 Januari intervju

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

може ли да прашам некој ОФФ ТОПИК нешто,сигурно овде има некој попаметен од мене,ја гледал ли некој претходната емисија со ефтов за викиликс и црниот пазар интернет,е сега прашањето ми е дали на тој интернет освен што може да се купи опржје и др.работи дали постои можност да се купи и ПАСОШ се разбира легален без разлика пр. КАНАДСКИ ШВАЈЦАРСКИ сеедно,(каде парата буши бургија неможе) знам дека тие работи чинат но ме интересира дали е можно??благодарам за билокаков одговор,поз до сите
>> сигурно овде има некој попаметен од мене
>> ПАСОШ се разбира легален
>> каде парата буши бургија неможе
>> поз до сите

А имав така лош ден. Позз и фала ти.

I jas sum 41**/2014, Mart intervju. Trgna rabotava znaci. So sreka neka ni e :)

Znaci ne ima dosta na forumov od 2014 :aplauz:. Ajde so sreka na siteeee . Jas inaku sum 18xx/2014

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom